Portforwardolás nem működik?!
Sziasztok, szóval van routerem. A Telekomtól. Romániában élek, nemtudom magyarországon szolgáltatják ezt a routert vagy mást, pontos tipusa nincs, (Vagy csak átbrandolás ahogy ezt szokták csinálni)
Telekom Router Smartbox a neve. Képet küldhetek ha kell, mivel láttam hogy tudok portforwardolni ezért tesztnek meg is próbáltam 25565-öt. Viszont a port checker nem látta, a MC Szerver .jar fájla is csak Localhoston csinálta a dolgokat. Nem lehetett az IP-mre connectelni. Pedig elvben jól csináltam mindent.
A Port checkerekből 3mat próbáltam, és igen TCP/UDP , mindkettőnek mennie kellene. Nincs már ötletem. Előre is köszönöm a válaszokat, ja, és én kábelen használom a netet, ami a routerből megy a laptopba.
Az INTERNAL HOST biztos annyi? Általában 192.168.xxx.xxx szokott lenni.
Igaz hogy saját IP, de a belső.
A géped belső IP-jét kiírathatod a parancssorba gépelt "ipconfig" utasítással:
Bocsi a késői válaszért, de sajnos most sem működött.
:(
Volt az oldalon amit mutattál olyan komment is ami azt mondta, hogy az interfacét
TR069_INTERNET_R_0_35
-re kell tenni, és a local IP-t beírni ahogyan mondtad, de így se jó. Most már legalább nem timeoutol, de connection refused. Ami azt jelenti hogy nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!