Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » IPTV hogy működik?

IPTV hogy működik?

Figyelt kérdés

Telekomnál lesz csomagom.

Internet,TV,Telefon,Mobil.

Az IPTV viszont nem tudom, hogy működik. Azt mondták max 3 tv-n mehet egyszerre a szolgáltatás. Azonban az egyik tv-ben nincs set top box. Anélkül is megy majd vele vagy nem ?

A másik dolog, hogy az IPTV használta a netet. Tehát ha mondjuk ketten tv-t néznek akkor az 50 mbit/s netnek csak a fele lesz vagy hogy működik ez. Kérlek titeket segítsetek.

2016. aug. 30. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a hálózat kapacitása bírja pl.: GPON (Optikai) hálozaton keresztül kapjátok, akkor nem vesz el az igényelt internet sávszélességből (elvileg).

A 3 TV-hez 3 IPTV Set-Top-Box-ot hoznak, és mindet be kell kötni lan kábellel a HGW-be (amibe megy a bejövő kábel).

Ezt a szerelő megoldja.

2016. aug. 30. 20:38
 2/5 Szirty ***** válasza:
Az IPTV szolgáltatás nem befolyásolja az internet elérés sebességét.
2016. aug. 30. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
utolsó ez azért nem így van. Valamennyit lefog. Ha jól tudom a folyamatos fullHD streamhez 10 Mbit/s kell.
2016. aug. 30. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 db IPTV box van. Ha mindegyiken HD adás megy, a net akkor is maxon pörög ( 60 Mbit/ s).
2016. szept. 4. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: Mint mondtam, hálózat függő.
2016. szept. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!