Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A lassú internet lehet attól...

A lassú internet lehet attól is, hogy már nagyon régi a netkábel a lakásunkban (és ráadásul átment rajta párszor a tologatós szekrény ajtaja)?

Figyelt kérdés

2017. jan. 14. 14:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ó, köszönöm !

Ez bizony egy Ethernet kábel.

2017. jan. 14. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van ötlete, hogy ha ezt nem a kábel okozza, akkor micsoda, azt megköszönném :)
2017. jan. 14. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:
A kábel-eszmecseréből kimaradnék, de a router mikor volt restartolva?
2017. jan. 14. 15:23
 14/16 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt...
2017. jan. 14. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Én kezdésnek kipróbálnám a sebességet több gépről, routeren keresztül és anélkül, másik kábellel, wifivel, meg mindenhogy és az ezekből levont tanulságok alapján már lehetne sejteni, hogy hol a hiba. Egyelőre annyit tudunk, hogy alkalmanként valami korlátozza a sebességet, de hogy hol van a szűk keresztmetszet, azt esély sincs megmondani ennyi infóból.

Még az is lehet, hogy szolgáltatói oldalon...

Itt érdemes mérni a sebességet:

[link]

2017. jan. 14. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kéne megértenünk, hogy te mit értesz azon hogy lassú a net.

Mert ha lassan tölti be időnként az oldalakat,az nem feltétlenül a net hibája, hanem a gépé.

Találkoztam mát ugyan ilyennel, hogy panaszkodott nekem hogy így lassú, meg úgy lassú a net, aztán kiderült hogy 512 Mb. rammal akarta megváltani a világot.

Hát így persze hogy lassú a netezés.

2017. jan. 15. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!