A lassú internet lehet attól is, hogy már nagyon régi a netkábel a lakásunkban (és ráadásul átment rajta párszor a tologatós szekrény ajtaja)?
Amíg nem sérül meg a kábel és szakad meg a kapcsolat, nem lesz probléma. Ez nem olyan mint a locsolócső, hogy ha ráállnak akkor kevesebb víz folyik át rajta.
Régi hálózati eszköz okozhat olyan problémát, hogy a kapacitásán felüli internetsebességet nem képes közvetíteni. De lassabb önmagában ettől nem lesz, mert amire képes azt közvetíti.
Ha érpár, akkor nem hiszem, hogy ez a probléma.
Koax esetén okozhat gondot.
Kérdés, hogy mi az a "netkábel"
Köszönöm szépen, akkor nem a kábel probléma.
A router 2 és fél éves.
Eddig nem tapasztaltam ezt, mostanában van olyan hogy egyes időközökben egyszerűen nagyon lelassul minden. és ez tarthat akár 1-2 órán keresztül is. Olyankor ahhoz is 3 perc kell neki hogy egy képet megjelenítsen, aztán megint visszaáll a rendes, gyors üzemmódba.
A szolgáltatót kellene nyaggatnom?
Vagy ez inkább valami vírus/féreg lehet?
Vagy ma karbantartó szoftverek közül futtassak ilyen töredezettségmentesítőket pl, vagy ilyesmit?
Minden ötletet köszönök.
"netkábelnek én azt hívtam, ami a falból kijövő kábelt és a routeremet összeköti"
Köszi, most sokkal okosabbak lettünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!