Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Èszrevettem hogy a napokban a böngèszès lassabb lett,ès jàtèkoknàl,pl cs 1.6 a pingem 100-800 volt.Speedtest-ben 300 ping,1.45 mb/s letöltès,0.20 feltöltès.Telefonon a wifi 7 ping,majdnem 6 mb/s le,1mb/s feltöltès.Integràlt ethernet kàrtya helyett beletettem egy padlàson talàlt rtl 81xx fast family ethernet kàrtyàt.Lefuttattam a speedtestet ès megjavult.egy òrànak utàna megint lement.a ping nagy lett.mi lehet a baj?#internet #rossz csatlakozàs
2017. jan. 14. 12:47
1/2 anonim válasza:
bármi. péel a router vagy a szolgáltató is.
2/2 A kérdező kommentje:
Az nem lehet a baj,mert telefonon jò a jel,ès a ping is 5-12 között van (a routerhez csatlakoztam)
2017. jan. 17. 09:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!