Nem is éri meg a gyors internetelőfizetés? Valóban kevés, népszerű szerver szolgálja ki a 100MB/s fölötti sebességeket?
Új lakás, új internetelőfizetés. Életemben először 100MB fölötti csomag (120-as), ami ugyebár 15 Mb/s-nek felel meg. Vannak oldalak, ahol szépen jön is letöltésnél ez a sebesség. Speedtesten is mindig megvan, sokszor még Wifin keresztül is. Viszont pl. a Steam se szokta elérni a max sebességet (?), mert max. 9 Mb/s sebességgel van el. Meg gyakran töltök csak 4-5 Mb/s körül.
Akiknek 100-200MB-os internetcsomaguk van: ki tudjátok használni a maximum sávszélességet? Vagy nem is éri meg előfizetni a nagyobb internetcsomagra?
Amíg 50-es netem volt, a 6,5 Mb/s sebesség mindig szépen megvolt. Ugyanennél a szolgáltatónál, ugyanebben a városban.
A válaszokat előre is köszi.
Kérdező te kevered a dolgokat.
120 Mbit/s-es net és 15 MB-nak felel meg.
Egyébként pedig nekem megy rendesen. Steam/origin mindenhol 14.4 MB/s-el jön le.
Köszi a javítást. A rövidítésekkel valóban gondban voltam, de végül is kiderült, miről beszélek :D
Utána fogok járni, mert ezek szerint nálam lehet probléma a nettel. A szolgáltatóval úgyis gondjaim lesznek, szóval egyúttal rákérdezek.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!