Szerintetek van értelme egy ilyen blognak?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne ingyen reklámozni, hogy több megtekintés legyen? Már zenés csoportokban megosztottam. Titeket érdekelnek ilyen dolgok?2016. júl. 3. 14:59
2/2 anonim válasza:
Nincs értelme megosztani, nincs jól megcsinálva. A design szörnyű, a bejegyzések rövidek, túl tömörek, szinte nem is tartalmaznak semmit, és a bejegyzések sincsenek valami jól megcsinálva. Másrészt meg: akkor ez most könyves vagy zenés blog? Nem igazán értem. A kettőt lehet vegyíteni természetesen, de ez a kombináció, ahogy te oldottad meg, nem valami jó. Nem bántásból írtam ezeket, mindössze pár dolog, amire érdemes lenne odafigyelned. Lépj be pár blogos csoportba, ott biztos kapsz segítséget kinézet és szerkesztés terén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!