Ennek így van értelme? (Duolingo)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Beszélek angolul és franciául, de nagyon megtetszett az indonéz nyelv.
Mivel nem találtam más használható online programot vagy letölthető könyvet, úgy döntöttem, hogy indonézre állítom a Duolingot, és úgy tanulok vele angolul (szótár segítségével persze)
Ez úgy néz ki beválik, bár még csak nagyon az elején vagyok. Ti mit gondoltok? Mennyire érdemes folytatni?
Illetve milyen szintig lehet vele eljutni?
Köszönöm a válaszokat!
#nyelv #angol nyelv #idegen nyelv #nyelvtanulás #keleti nyelv #indonéz nyelv #internetes nyelvtanulás
2015. aug. 28. 14:50
1/6 anonim válasza:
Angolul beszélsz, és indonézül akarsz tanulni, ezért indonézre állítod a duolingot hogy angolul tanulhass.
The logic is strong with this one.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik nem érted...Indonézt akarok tanulni
2015. aug. 28. 15:20
3/6 anonim válasza:
Bizonyos szintig lehet. Én a vicc kedvéért ír nyelvre állítottam. A duolingó szerintem kezdetnek jó, és én még nem próbáltam vele olyat gyakorolni, amit korábban nem tanultam, de mondjuk egy munkafüzetben sokkal több a gyakorlat. A duolingóban nem kell megfogalmaznod egy teljes szöveget stb.
4/6 anonim válasza:
Si tu as appris le français avec le Doulingo anglais, tu peux apprendre n'importe quelle langue après ça!
5/6 A kérdező kommentje:
Ha végigcsinálnám akkor egy alapfokig eljutnék?
2015. aug. 28. 19:44
6/6 anonim válasza:
Addig igen, de a saját tapasztalatomból kiindulva pusztán a duolingo kevés. Én emelt angolos osztályba járok, idén érettségizek emelt szinten gondoltam kis plusz tudásnak jó az oldal. A vége az lett hogy 5 nap alatt megcsináltam az összes témakört hibátlanra (nem egyesével, mindig előre feltörtem a következőt egybe) szóval nem sok újat mutatott de gyakorolni jó!:) Meg van benne olyan hogy igazi szöveget lehet fordítani az összes felhasználóval közösen, az még jópofa dolog de ne csak erre hagyatkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!