Szerintetek milyen oldal hiányzik az internetről?
Figyelt kérdés
Szeretnék indítani egy internetes vállalkozást. Leginkább a reklámokból szeretnék pénzt keresni, tehát nem papírmasé virágokat akarok árulni. Szerintetek mi az, ami hiányzik az internetről, vagy van, csak kevés, de van benne lehetőség, vagy van, csak rossz, de egy jobb működőképes lenne? Röviden: mi az, ami jó pénzt tudna termelni? (nem magyarul tervezem csinálna, elég jól tudok angolul és így a célközönség is nagyobb lehet)2016. ápr. 4. 21:36
11/11 anonim válasza:
3. vagyok.
Attól függ, emnnyit időt szánsz rá. Én az elején elég sokat foglalkoztam vele, most már szépen felfutott a dolog. Heti 50-60 dollár összejön belőle, de igyekszem ezt még fokozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!