Szerintetek milyen oldal hiányzik az internetről?
Pl. írhatsz két nyelven is akár, ezotéria kritizáló cikkeket - hozzászólást engedni kell és lehetőleg minden kommentre érdrmes reagálni.
Sok sikert!
Én nemrég találtam meg az alábbi oldalt:
Blogginger.com
Beregisztrálsz, ezzel kapsz egy blogot, ahova tudsz cikkeket írni. A cikkek mellé tudsz reklámot tenni, amivel tudsz pénzt keresni. Ráadásul ha van pl. egy ebook-od, azt is fel tudod tenni letölthető formában. Ha valaki le szeretné tölteni, akkor egy általad meghatározott - tetszőleges - áron hozzá is juthat. Ráadásul ebből az összegből az üzemeltető nem is vesz el ( és nem is tud ).
Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség, én is ezt a szolgálatást használom, már kezd gyűlni a pénzmag :)
És akkor arról még nem is beszéltem, hogyha ajánlod a szolgáltatást, abból is szép summát lehet keríteni...
Nem csak az ötlet maga a fontos, hanem a megvalósítása is - te hogyan tudnád fedezni az egészet? Nem olyan könnyű ez!
Tegyük fel, lenne még egy VR (Virtuális Valóság) oldal. Oda tartalom is kell és az nem megy fel magától.
Egy ilyent, meg tudnál valósítani? Egyáltalán értesz hozzá?
Akkor itt van a VR weboldalas ötlet - csak tartalom kell hozzá.
Egy VR-t bármire lehet használni: játékra, tanulásra, VR Videóblogra, különféle helyek bejárására, stb. Ennek egy tartalomszolgáltatását meg lehet csinálni, de nem árt ha magyar nyelven is elérhetővé tennétek.
Szívesen!
Igaz nekem nincs VR cuccom, de ettől függetlenül - majd ha elkészültök, megmutatnátok nekem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!