Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek milyen oldal...

Szerintetek milyen oldal hiányzik az internetről?

Figyelt kérdés
Szeretnék indítani egy internetes vállalkozást. Leginkább a reklámokból szeretnék pénzt keresni, tehát nem papírmasé virágokat akarok árulni. Szerintetek mi az, ami hiányzik az internetről, vagy van, csak kevés, de van benne lehetőség, vagy van, csak rossz, de egy jobb működőképes lenne? Röviden: mi az, ami jó pénzt tudna termelni? (nem magyarul tervezem csinálna, elég jól tudok angolul és így a célközönség is nagyobb lehet)

2016. ápr. 4. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kutyák közelről nagylátószögű kamerával
2016. ápr. 4. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Pl. írhatsz két nyelven is akár, ezotéria kritizáló cikkeket - hozzászólást engedni kell és lehetőleg minden kommentre érdrmes reagálni.

Sok sikert!

2016. ápr. 5. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nemrég találtam meg az alábbi oldalt:

Blogginger.com

Beregisztrálsz, ezzel kapsz egy blogot, ahova tudsz cikkeket írni. A cikkek mellé tudsz reklámot tenni, amivel tudsz pénzt keresni. Ráadásul ha van pl. egy ebook-od, azt is fel tudod tenni letölthető formában. Ha valaki le szeretné tölteni, akkor egy általad meghatározott - tetszőleges - áron hozzá is juthat. Ráadásul ebből az összegből az üzemeltető nem is vesz el ( és nem is tud ).

Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség, én is ezt a szolgálatást használom, már kezd gyűlni a pénzmag :)

És akkor arról még nem is beszéltem, hogyha ajánlod a szolgáltatást, abból is szép summát lehet keríteni...

2016. ápr. 5. 11:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszia válaszokat! Csak az a baj, hogy nem blogot szeretnék, mert egyáltalán nem vagyok jó író, én inkább valami olyasmire gondoltam, amivel tényleg nagyot lehetne robbantani, mint anno a Facebook. Jó, persze nem azt várom, hogy egy interneten kapott választól leszek dollármilliárdos, csak az érdekel, hogy milyen kihasználatlan lehetőség lehetnek. Mindenesetre megnézem az oldalt, amit mondtál. Egyébként mennyi pénzt tudtál eddig összeszedni vele?
2016. ápr. 5. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem csak az ötlet maga a fontos, hanem a megvalósítása is - te hogyan tudnád fedezni az egészet? Nem olyan könnyű ez!

Tegyük fel, lenne még egy VR (Virtuális Valóság) oldal. Oda tartalom is kell és az nem megy fel magától.

Egy ilyent, meg tudnál valósítani? Egyáltalán értesz hozzá?

2016. ápr. 5. 17:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Én 2, barátaim 3 és 4 éve tanulunk HTML és Java nyelvet (márha erre gondolsz), szóval a megvalósítással nagyon nagy gond nem lenne (ismerünk nálunk sokkal jobbakat is). A pénzzel sem lenne nagy gond, bár nem akarok rögtön egy 10-20 milliós cuccal indulni.
2016. ápr. 5. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor itt van a VR weboldalas ötlet - csak tartalom kell hozzá.

Egy VR-t bármire lehet használni: játékra, tanulásra, VR Videóblogra, különféle helyek bejárására, stb. Ennek egy tartalomszolgáltatását meg lehet csinálni, de nem árt ha magyar nyelven is elérhetővé tennétek.

2016. ápr. 5. 17:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Érdekes ötlet és nem is találtam ilyen oldalt (mondjuk most gyorsan rákerestem, lehet, hogy van), köszönöm! Már vannak is elképzeléseim ezzel kapcsolatban.
2016. ápr. 5. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Igaz nekem nincs VR cuccom, de ettől függetlenül - majd ha elkészültök, megmutatnátok nekem is?

2016. ápr. 5. 19:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Persze, szívesen, de még az messze van :D
2016. ápr. 5. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!