Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan magyar oldal, ahol...

Van olyan magyar oldal, ahol lehet innen internetről küldeni ingyenes sms-t?

Figyelt kérdés
Régebben a www.baratikor.com-on lehetett ingyeneset küldeni, de már sajna nem lehet.
2008. nov. 22. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nos, ha vodafone-osnak szeretnél küldeni, akkor regelsz a vodafone.hu oldalon, ott lehet websms-t küldeni. Egyébként meg a freesms.hu oldalon tudsz bárkinek korlátozott számban küldeni. :)
2008. nov. 22. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Igaz német, és nem támogatja az ékezetes betűket, de én mindig innen írok :)

[link]

2008. nov. 22. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Igen van! www.wadja.com ! Napi 5 sms-t lehet küldeni,én mindig innen küldök!De ha többször beregisztrálsz,akkor annyiszor 5-öt!
2008. nov. 23. 13:18
 4/5 anonim válasza:
0%
Van ilyen oldal,nemis egy,bár nem magyar,de küldenek ide is.A legjobb ilyen szerverek,ha nem is titkosak,de nincsenek szem előtt,és nemis reklámozzák őket,pont azért,hogy ne szabaduljanak rá több ezren.Ezért nem fogok én se megnevezni ilyet,de kitartó kereséssel meg lehet őket találni.;)
2008. nov. 29. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
www.ppk.hu !
2010. jún. 9. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!