Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vélemény a Windows 10-ről? Ha...

Vélemény a Windows 10-ről? Ha frissitek menni fognak a régebbi programok: pl. a sony vegas pro 11?

Figyelt kérdés

#windows windows10 10windows opreraciosrendszer
2016. jan. 6. 19:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Én win8-nál, 8.1-nél és 10-nél sem találkoztam nagyon kompatibilis problémákkal. XP-re tervezett programok, ill. játékok is mennek. Volt 1-2 kivétel hosszú idők során, de kompatibilis módban indítva simán vitte. Nem kell félni a frissítéstől :)

Bár én frissítve nem szeretem, mindig formázok és utána mehet rá tisztán.

Egyébként, ha netán lenne olyan program, ami nem indul el elsőnek, akkor arra is van megoldás. De szerintem az összes program el fog indulni, ami win8.1-en is, sőt, ami a win7-en is, gond nélkül.

Visszagondolva még lehet win10-en nem is volt idáig semmivel sem bajom (persze akadhatnak problémás programok)

Tehát tényleg ne félj frissíteni, főleg ha ki is használod a win10 előnyeit. Arról nem is beszélve, hogy GYORS, ami már 8-ra is jellemző volt.

2016. jan. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!