Hogyan lehetséges egyszerűen eltávolítani a Windows Live Messengert? "Programok módosítása vagy eltávolítása" nál nem jeleníti meg és semmi ötletem.
zapmessenger nem vált be?
Revo uninstallert sokan mondják, hogy jó, bár még nem próbáltam.
Formázás 100% hogy leviszi, na azt próbáltam, de más okok miatt.
...... használd a [link] címről letölthető Windows Installer Clean Up segédprogramot.
Látogass el a magyar Windows Live-felhasználók közösségébe a [link] címen. Bővebben olvashatsz róla a blogban: [link]
Ezzel a hivatalos [Windows Instaler Cleanup Utility] [link] nevű programmal lehet a Windows Live Messengert eltávolítani ha sérült, vagy ha nem lehet a programok eltávolításával sem, ez a registry-ből is kiszedi.
A plus-t is szed le ha van mert az is tárol beállításokat.
Ha végez indítsd újra a gépet és telepítsd.
64 bit 32 bit Windows 7-en is működik.
19:20 es
Ezen a linken én sehol nem találom a clean up ot meg a többit.Én csak ilyen "Fix it" eket találtam amit már 1 hónapja letöltöttem és csak az officet törölte (ezt ajánlották a www.windowslivehelp.com ról -.-")Szal ha tudod legyszi határold be ,hogy merre van mert nem találom.Mellesleg szerintem nekem ezt a linket kellene használnom,mert én már vagy többszáz progit kipróbáltam már de sohase sikerült.Mindig kiírja ezt:Hiba kód: 80040154 rámegyek,hogy további információ: [link] ezt az oldalt berakja megpróbálom mind a 2 lehetőséget és egyikkel se működik utána...
Tehát ha beírom a jelszót felh.névvel együtt egyszerre kijön a hibakód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!