Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ADSL internet kapcsolat...

ADSL internet kapcsolat megszakad, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Van egy ADSL netem de a kapcsolat véletlen időközönként megszakad (néha napokig sem, de néha egy nap 3-szor is), majd újra szinkronizáció után helyre áll.

Ugyan ezt teszi ha a modem direktbe van kötve, és ha routerre van kötve akkor is.

Opreációs rendszert újra telepítettem, de nem változott a helyzet.

T ről Invitelre váltottam. A hiba maradt.

Telefon vonal még nem szakadt meg egyszer sem.

2010. márc. 23. 16:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Modemet is cseréltem azóta és a hiba szintén maradt
2010. márc. 23. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet ,hogy nem ilyen választ vársz,de sokan,nagyon sokan elfogadnánk olyan netet mint amilyen most a tiéd : 'néha napokig sem szakad meg'
2010. márc. 23. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a modemet direktbe kötve is szakad, modemet is cseréltél, akkor csak a szolgáltató oldalán van valami hiba, szólj az Invitelnek, hogy vizsgálják meg.

Egyébként lehet hogy az lesz a megoldás, hogy kisebb csomagba tesznek át.

2010. márc. 23. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

lehet hogy hülyeséget beszélek, de attól hogy szolgáltatót váltottál, a jelek még ugyanazokon a kábeleken futnak át. körbe kéne kérdezni a szomszédokat, akinek szintén van netje, hogy másnál is jelentkezik-e a probléma. ha igen, akkor lehet hogy esetleg egy többetek által aláírt levéllel meg lehetne kérni a szolgáltatót, hogy ugyan tegyen már valamit...

egyébként szerintem ha jelzed hogy szar a hálózat akkor is kijönnek és kimérik a hibaarányt, ilyesmiket... egy próbát lehet megér

2010. márc. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!