ADSL internet kapcsolat megszakad, mitől lehet?
Van egy ADSL netem de a kapcsolat véletlen időközönként megszakad (néha napokig sem, de néha egy nap 3-szor is), majd újra szinkronizáció után helyre áll.
Ugyan ezt teszi ha a modem direktbe van kötve, és ha routerre van kötve akkor is.
Opreációs rendszert újra telepítettem, de nem változott a helyzet.
T ről Invitelre váltottam. A hiba maradt.
Telefon vonal még nem szakadt meg egyszer sem.
Ha a modemet direktbe kötve is szakad, modemet is cseréltél, akkor csak a szolgáltató oldalán van valami hiba, szólj az Invitelnek, hogy vizsgálják meg.
Egyébként lehet hogy az lesz a megoldás, hogy kisebb csomagba tesznek át.
lehet hogy hülyeséget beszélek, de attól hogy szolgáltatót váltottál, a jelek még ugyanazokon a kábeleken futnak át. körbe kéne kérdezni a szomszédokat, akinek szintén van netje, hogy másnál is jelentkezik-e a probléma. ha igen, akkor lehet hogy esetleg egy többetek által aláírt levéllel meg lehetne kérni a szolgáltatót, hogy ugyan tegyen már valamit...
egyébként szerintem ha jelzed hogy szar a hálózat akkor is kijönnek és kimérik a hibaarányt, ilyesmiket... egy próbát lehet megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!