Jó internet mellett, ingadozás? Játék közbeni lagg probléma, illetve teljes kapcsolat szakadás?
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni a következőkben:
Jelenleg egy Acer Aspire 5738Z típúsú laptopom van, 3 GB, Ati radeon 512 MB videókártyával. Elvileg jó masina, win 7 van rajta (x64).
Jó rendszerigényű játékot játszom, elvileg a rendszerkövetelményeknek megfelel a gépem.
Pár hete folyamatosan megszakad az internet kapcsolatom. Ami ugye először lagg problémával jár, majd a szerverről is ledob, illetve a Teamspeak-ből is kidob. Arra gondoltam biztos azért, mert T-mobilos webstick nem annyira jó, illetve lehetnek jelvétel problémák. Lecseréltem UPC-re (fibepower 25). Stabilan szinte mindig 25 Mbit sebességű a letöltés. A problémám nem szűnt meg. Tegnap újra raktam a windows-t, gondoltam mást már nem tudok tenni. A probléma megmaradt, ugyanúgy megszakad a netem, vagy ingadozik, nem is tudom. Nagyon elegem van. Mi okozhatja a netszakadást? Most vettem új wifi routert, másnak ugyanezzel a nettel, ugyanezzel a wifivel, ugyanezzel a játékkal ugyanabban az időpontban, mint nekem, nem volt ilyen net/lagg problémája, mint nekem.
Nem vagyok egy számítógép guru, nő lévén sok mindent nem értek, úgyhogy konyha nyelven kérem szépen a válaszokat. Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!