Néha egy hétre kellene mobil internet kapcsolat a számítógépemre, előfizetne nem éri meg. Mi a megoldás?
nekem meg a vodás hobby van.
ez is feltöltős,nincs hűség,és csak a telefon is elég hozzá
Köszönöm a választ. Ehhez kell venni egy usb sticket és eg
y külön speciális kártyát? Hogy keressem? (Hátha vaterán találok) A telefonos hogy működik? Nem is kell hozzá stick? Köszi!
Mivel a Vitamax Instant net értékesítését befejezte a Vodafone, ezért jelenleg két fajta feltöltőkártyás konstrukciót tudok ajánlani, ami kapható:
Ez hasonló a Vitamax Instant nethez, csak nincs benne havi 50 Mb ingyenes keret. Ezt a konstrukciót elsősorban akkor ajánlom, ha abban az egy hétben alig mennél fel az internetre, mivel így olcsóbb.
Ha 1 hétre rendeled meg, akkor 2500 Ft és 1 Gb-ot ad. Viszont ha túlléped a forgalmi keretet, csak lassítanak 128 Kbit/s-ra, de az 1 hétig végig lesz interneted. Ha többet használod, ezt a csomagot javasolom.
Ezekhez mobilinternet modemet kell venni (kapható modemmel is csomagban). Ha a telefonod alkalmas rá, használható modemként, de ehhez minimum 3G/HSDPA-s telefont javasolok. Ha tudja, akkor összekapcsolhatod Bluetooth-al, vagy adatkábellel, ez utóbbi nagyobb sebességre képes. A beállítás operációs rendszerenként és telefononként eltérhet, de ha felhívod a mobilszolgáltató ügyfélszolgálatát, és kérsz egy technikust, akkor lépésről lépésre elmagyarázzák, mit hogyan kell. Én is így csináltam, Bluetooth-on kötöttem össze a telefont a géppen, az ügyfélszolgálatos meg telefonon mondta, hogy hová lépjek be a Windowsban a beállításhoz, mit hogyan kell.
Bármilyen kártyát betehetsz, de a modem a telefonokhoz hasonlóan hálózatfüggő, tehát csak annak szolgáltatónak a SIM kártyáját fogadja el, amelyiknél a készüléket vásároltad.
Egyébként milyen vezetékes internetszolgáltatónál vagy? Lehet, hogy a szolgáltatód értékesít mobilinternetet is, ha pedig így van, akkor azt a vezetékes neted mellé kedvezményesen megkaphatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!