Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt hogy lehet?

Ezt hogy lehet?

Figyelt kérdés
Youtube ra fel kerult olyan video amit nem szabadot volna nem én tedtem fel de hogy lehetne meg szabadulni vagy valami hogy senki ne lássa? fontos :(

2015. nov. 8. 23:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek de meg tanáltam a linket és torolték és az volt oda irva hogy meg sérti a youtube sabajt meg hogy csalas allfen és ez iga mert áttvertek nem csak engem tobbet is :( remélem minden okés a tobbinek mert nekem tonkre ment a házaságom vigyázatok angol lányokal skypre csalnak pucéran tancolnak masturbálnak és kérik hogy mutas meg a f...ok meg le vesnek feltesnek youtubra rá jottem nem szabad ismeretleneket felveni
2015. nov. 9. 02:28
 12/14 Tengor ***** válasza:
#11, aranyos a felhívásod, de épeszű ember nem mutogatja magát ismeretleneknek!
2015. nov. 9. 09:38
 13/14 A kérdező kommentje:
és még skpen felvet egy új tag aki francia izének attaki magat zsarú de jo video ma fent se van a masik meg pont skypen ismerosnek igazolnap a francia rendorok és semit nem lattnak csak kb 48 masodperc masturbácio se tobb se kevesebb.ez borzazto csak az basz fel hogy a csaladom romokba a én hulyeségeim miat.
2015. nov. 9. 20:16
 14/14 A kérdező kommentje:
jaj és igen nm igazoltm visza blokoltam enyi be fejeztem ezt a storit.
2015. nov. 9. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!