Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha törlöm az Ügyfélkapu+-t,...

Ha törlöm az Ügyfélkapu+-t, utána meg lehet újból csinálni, vagy akkor ennyi volt?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert azok közé az emberek közé tartozom, akiknek valami rejtélyes okból nem sikerült a folyamat, jobban mondva látszólag sikerült, de a jelszót nem fogadja el, míg a régi "sima" Ügyfélkapunál igen, magyarán nem sikerült az átállás és így nem használható a +.

Na most kaptam ezt a törlőkódot, arra gondoltam megpróbálom törölni és utána újra megcsinálni, de nem tudom van-e erre lehetőség, és így nem merek próbálkozni, nehogy véglegesen elveszítsem az Ügyfélkapu+ lehetőségét.

Szóval ha használom a törlőkódot és törlöm az Ügyfélkapu+-t, akkor utána meg tudom csinálni megint? Van valami limit, vagy ez bármennyiszer eljátszható?

tegnapelőtt 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a törlést, de nem az van, hogy mikor az ügyfélkapu+ -ba belépsz és beírod a jelszót, akkor utána ugyanott jelenik meg a mező ahová az időkódot be kell írnod és te ott próbáltad újra beírni a jelszót?
tegnapelőtt 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem igaz hogy ezt senki nem érti meg. El sem jutok a kódig! Az első ablak felhasználónév + jelszó. Ennyi, nem több. És már itt sem jutok túl, mert azt írja nem jó a jelszó vagy nem vagyok jogosult az alkalmazás használatára. És mivel nem felejtettem el a jelszót, direkt csináltam újat, és másolás-beillesztéssel írtam, be, hogy még véletlenül se gépelhessem el), így csak az lehet hogy nem sikerült megcsinálni a +-t. Mert a régi sima ügyfélkapura meg ugyanazzal a jelszóval beenged. Amit elvileg nem szabadna már neki, ha a + élne.
tegnapelőtt 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szabadon használható a törlőkód. Ha új regisztrációt kezdeményezel ahhoz ismét egy új kódot fog generálni a rendszer, úgyhogy ebből a szempontból egyszer használatos. Viszont ha nem sikerült az Ük+ regisztráció véglegesítése, akkor nincs mit törölnöd.

Egyből kezdheted ismét a regisztrációval, nem fog törlőkódot kérni, mert nem lett aktiválva sem. Sokan ott szokták elrontani, hogy félbehagyják a regisztrációt, mert a törlőkód után nem görgetnek tovább, és még van egy véglegesítéshez szükséges pipálandó doboz vagy gomb. Ha ez kimarad, akkor nem jön létre a "+" regisztrálása, így a felvett QR-kódhoz tartozó kód és a törlőkód sem él. Amikor újra regisztrálsz, a hitelesítőbe korábban felvett elemet törölheted, mert az új regisztráció is új kulcsot generál, és más lesz a QR-kód.

tegnapelőtt 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a sima Ügyfélkapu beenged, ez azt jelenti hogy nem sikerült az ÜK+ regisztrációd. A törlőkód sem fog működni, mivel NINCS ügyfélkapu plusz-od!

Egyszerűen újra kell kezdeni a regisztrációt, az authentikátorból pedig törölni a mentett kódot.

Több embernek is csináltam ÜK-t. Volt ami elsőre sikerült, volt ami harmadikra... :(

tegnapelőtt 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Ez esetben megpróbálom ismét a regisztrációt.
tegnapelőtt 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

"Mert a régi sima ügyfélkapura meg ugyanazzal a jelszóval beenged"

nem sikerült a regisztrációd.

Párhuzamosan kell mennie az ügyfélkapunak, és a kódgenerálónak.

Rányomsz a üf + igénylésre.

A végén elmentettem a törlőkódot --pipa. Felugrik egy ablak zöld pipával: a párosítás sikeres. A QR hozzád lett párosítva.

Viszont minden kódot írj le, különösen a QR kód kódsorát, azzal vagy párosítva!!!

tegnapelőtt 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!