Ha töröltettem a freemail fiókomat,akkor van még esélyem arra , hogy újra vissza tudom állíttatni?
Sok helyen,a régebbi regisztrációimnál ez a cím szerepel,de ,ahol nincs email módosítási lehetőség, oda nem tudok belépni.
Ilyen pld.: a Skype, mert oda is (amíg nem volt a Microsoft-é),anno ezzel regisztráltam.
Freemail "Segítség" résznél:
"Olyan címmel, amellyel már létrehoztak nálunk fiókot, nem lehetséges ismét regisztrálni – még abban az esetben sem, ha a kérdéses postafiók időközben törlésre került."
Van egy törölt freemail címem megpróbáltam a belépést ezt írja ki.
A felhasználói fiók nem elérhető. Kérjük keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Freemail ügyfélszolgálat email címe: info@freemail.hu
Írj egy levelet add meg az törölt fiók emailcímét és írd le hogy sok regisztrációd bennragadt a fiókban szeretnéd visszaállítani.
Lehet válaszra sem méltatnak de egy próbát azért megejtenék hátha mégis.
Csak kíváncsiságból kérdem: minek egy freemail fiókot törölni?
Mit nyersz vele ahhoz képest ha nem használod?
Azért érdemes elvarrni a szálakat. Amennyiben úgy dönt valaki hogy mást használ helyette és nincs rá szüksége akkor szerintem érdemes törölni.
A freemail igaz hogy nem egy GMail ami ráadásul egy Google fiókkal párosul sok személyes adattal. Viszont címlistákat regisztrációkat levelezéseket tartalmaz. Egy magára hagyott fiók azért hordoz némi biztonsági kockázatot.
Amire viszont figyelni kell hogy az ide regisztrált fiókok el legyenek költöztetve. Illetve amennyiben valamelyik más fiókban másodlagos email vagy helyreállító szerepet kapott akkor azokat is átvinni máshová.
2000 ben regisztráltam és 2020 ban véglegesen töröltem. Utolsó 5 évében már nem használtam. Az elején egész jó volt idővel viszont annak ellenére hogy volt nem szokásom minden szarra emailcímmel regelni rengeteg kéretlen levél ,reklám, spam érkezett. 2010 után már zavaróan sok.
"rengeteg kéretlen levél ,reklám, spam érkezett"
pont erre jó a tartalék e-mail cím, mindent ide lehet regisztrálni, itt elférnek a spam levelek,
ezért nem kell törölni.
Egy olyan fiók amit biztonsági kifogások miatt ma már nem engednek mindenhol regisztrálni. Vagy megérkezi a levél vagy nem. Prohardveren most kérik a freemail-al regisztrált fórumtagok átállását mert folyamatosan visszapattannak a kiküldött levelek. Ünnepek alatt a Prohardver fórumán írta valaki 250.000ft os fődíjat bukott egy nyereményjátékban mert a levél amiben tájékoztatták hogy ő a nyertes és igazolja a számláját nem érkezett meg. Megsem tudta volna ha nem kapott volna még egy levelet ami át is ment hogy mivel időre nem igazolta igy elbukta a fődíjat. Ha még egy egyszerű nyereményjátékhoz sem jó akkor mire.
A Feemail-tol ezért már létezik sokkal jobb megoldás olyan helyekre ahová nem szeretnél emailcímet adni. Miért pont Freemail-nak kellene lenni a tartalék emailcímnek? Turkálni keresgetni a rengeteg szemét között hogy akad e valami értelmes is közötte. Ehhez már nem volt sem időm sem kedvem.
A nem látogatott freemail postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszaállíthatatlanul törlődik. Az inaktív fiókok bármikor aktiválhatók és újra használatba vehetők – ehhez a felhasználónak csupán be kell jelentkeznie.
Úgyhogy felesleges törölni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!