Miért alacsony a letöltési sebességem?
Kb.: 1,1 Mb/s lestöltési sebességem lenne ami meg is volt miután újratelepítettem a gépemet, de körülbelül 3-4 hét múlva maximum csak 300 kb/s lett. Már rengeteg dolgot kipróbáltam de semmi sem használ ha valaki tudna segíteni vagy elmagyarázni hogy miért ilyen nagyon megköszönném.
Ui.: Program szinte biztosan nem foglal le internetet.
Letöltési sebességed nem a számítógéptől függ.
Lehet i7 procid, 40k-s lappal, akkor sem lesz gyorsabb, mint a leggyengébb celeronnal. Azt a szolgáltató állítja be. Lehet lopják a neted, alprogram használja, vagy szimplán az a hely, ahonnan letöltesz nem szolgál nagyobb sávszélességgel. Torrent esetében lényeges a feltöltők sebessége is.
itt megtudod mérni a neted valódi sebességét:
2.
Szerintem a kérdező tisztában van a mértékegységekkel. 1,1 Mbit-es internet nem nagyon van papíron.(1-5-10)
Szóval inkább kerek számok, viszont 1,1 Mbit már nincs, a legalacsonyabb letöltési sebességet 5 Mbit általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!