Alacsony a feltöltési sebességem. Mi lehet az oka? (bővebben lent)
Ne a torrentet vedd alapul, mert ott annyi a feltöltésed, amit letöltenek tőled.
Ezt nézd meg:
1. válaszolónak:
Ismerem az oldal, ott ellenőriztem le én is, és ott kijött a 80/40, szóval a digivel semmi gond.
2. válaszolónak:
Értem, hogy mire gondolsz, de akkor sem értem, hogy ott a tényleg brutál sávszélességem és nincs kihasználva, pedig lenne rá "vevő". Tehát itt valami beállítással kapcsolatos dolog lesz a probléma, de sehol nem találom a megoldást.
Azért mindkettőtöknek köszönöm a választ.
Remélem valaki azért tud konkrét megoldást mondani :)
Üdv.
"pedig lenne rá "vevő""
Ezt miből gondolod? Nem tudhatod a hozzád csatlakozottak letöltési sebességét, és azt sem, hogy éppen azok a darabok hiányoznak-e nekik, amik neked megvannak. Általában épp az ellenkezője a jellemző, hogy a többségnek ugyanazok a darabok vannak meg.
Értem. csak furcsa, hogy lenne egy torrentél 104 peer és seeder meg csak 26 van. Aztán lehet azért furcsa ez nekem ennyire, mert hozzászoktam a 60kB/s-os feltöltési sebességhez :)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!