Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért alacsony a torrent...

Miért alacsony a torrent letöltési sebességem? UTorrentet használok

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdtem leszedni valamit, az indítás után 10 másodperccel már jött 800 kbps-sel, majd este kikapcsoltam a gépet. Ma nem akar szedni szinte semmit.

20 perce megy, és max ha 3 kbps-sel jön.

A net bírná, mielőtt a böngészőt elindítottam volna nem ment semmi más a gépen,nem használta semmi a netet, ami 10 megabites, thehát 1,25 megabájttal tudn jönni a cucc, ha akarna.

Lehet valamit be kéne állítanom?

Vagy csak várjak?

Lehet azért van, mert alig uploadolok?

#Torrent #slow download
2015. máj. 27. 15:40
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja, és a legfőbb kérdés:

Nálam van a hiba?

2015. máj. 27. 16:37
 2/4 Kaileena2 válasza:
A fizetős torrentél lehet lelassítanak ha sose töltesz vissza,de valószínűbb hogy kiraknak a az oldalról.Ha ingyenes akkor semmi köze hozzá természetesen.Peerek?Ha csak egy két vagy annyi ember sem tölti nem várj sokat.De lehet a szolgáltatónál van gond amit majd fixálnak.
2015. máj. 27. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Rájöttem, hogy lehet csak a peerek nem töltik, megnéztem mással, és tényleg csak azzal a torrenttel van a baj, miután fölraktam a max peer számot 100-re, azóta jön 20 kilobájttal.

Adódik a kérdés:

Nem tudok valahogy jobb peereket kifogni (akik esetleg 1 mega/seccel is rakják föl)? Nem lehet valahol ezt állítani? És ha esetleg 250 megabites netem lenne, lehet kapnék olyan uploadereket, akik több megával tolják?

2015. máj. 28. 14:36
 4/4 Kaileena2 válasza:
Ezt nem tudod beállítani,amikor kiválasztod a letöltendő torrent fájlt nézni kell hány seed ill. leed. van.Minél több annál jobb,de nem láthatod hogy ők mennyivel tolják.Ncore-ról nagyobb eséllyel lesz jobb torrent,de oda meghívó kell a regisztráláshoz
2015. máj. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!