Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú a netem?

Miért ilyen lassú a netem?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést kicsit jobban ki kéne fejtenem alapvetően az a problémám hogy 50 Mb os netem van mégis ha pl Steamon leszeretnék tölteni egy játékot alig 5-6 Mb-al tölt (emikor egyedül netezek amikor nem akkor is) nem lehet ezt valahol beállítani? vagy esetleg valami más a baj?

2015. júl. 30. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember mint ahogy látszik Te is kevered a Megabitet a Megabyte-al... A szolgáltatód Megabitben adja meg a sebességet, a Steam meg Megabyte-ban írja ki a két érték között a váltószám természetesen 8 mint minden bit-byte esetben. Tehát 1byte=8bit Így 50Mbit=6.28Mbyte. Ami ahogy írtad 5-6Mb vel tölt az a teljes sávszélesség, ha gyorsabbat szeretnél köss nagyobb csomagot :) Amennyit fizetsz annyit kapsz
2015. júl. 30. 11:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Most már értem köszönöm ;)
2015. júl. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!