Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Outlook-on keresztül...

Ha Outlook-on keresztül küldtem egy e-mailt és az elküldött üzenetekben ott szerepel. (? )

Figyelt kérdés

..viszont 1 percre rá küldött nekem az outlook 1 automatikusan generált üzenetet, hogy nem sikerült az elküldés, és mellékletként hozzá lett csatolva az a levél, amit elküldtem, de az az e-mail amire válaszoltam úgy jelzi, mintha el lenne küldve.

Delivery Status Notification (Failure)‏

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

Itt pedig az e-mail címe van az általam címzett emberkének.

Az a vicc az egészben, hogy outlook-os e-mail címe van, akkor most megkapta az e-mailt, vagy nem? Mert igazából újra elküldeni sem tudom, esetleg ha írok még 1 választ arra a címre.

2015. júl. 24. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:

"hozzá lett csatolva az a levél, amit elküldtem"

"esetleg ha írok még 1 választ arra"

CRTL+c és ctrl+v !

2015. júl. 24. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, csak utána is ugyanazt dobta be. Utána pedig kiírta, hogy nem megbízható a felhasználó, stb stb, holott ebayen 100%-os a visszajelzése és több száz terméket eladott már.
2015. júl. 24. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel a teljes hibaüzenetet nem írtad le, nem tudni, miért utasította el a rendszer. Az, hogy elküldte az Outlook, még nem jelenti azt, hogy célba is ért, hiszen akkor még nem tudja, hogy esetleg hibás a cím.
2015. júl. 25. 08:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha arról a címről küldtek nekem e-mailt, akkor csak nem lehet hibás, ha Reply-t nyomok. :)
2015. júl. 25. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A hibaüzenet ismeretében tudnám megmondani a hiba okát. De az is lehet, hogy a te címedet tiltotta le a rendszer spam-minősítés miatt. De ezt így nem tudom megmondani.
2015. júl. 26. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:

"Delivery Status Notification (Failure)

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

Itt pedig az e-mail címe van az általam címzett emberkének."

Ennyi volt benne, de ezt már írtam.

2015. júl. 26. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Az e-mail cím után mi van? Szerintem ott a lényeg.
2015. júl. 27. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!