Miért nem fogadja el a Thunderbird / MS Outlook a Gmail felhasználónevet/jelszót?
A problémám a következő: bármelyik levelező klienst használom, és állítom be az IMAP-ot és SMTP-t, a portokat és a titkosításokat a gmail utasításai szerint, kiírja, hogy "hibás felhasználónév, vagy jelszó".
Próbáltam már @ utánival és @ nélkül is, a jelszó jó, mert a webes felületre be tudok lépni... Ötlet? Találkozott már valaki ilyen problémával?
A felhasználói név a teljes e-mail cím. Viszont a gmail webes felületén engedélyezni kell a POP/IMAP protokollt.
De pont a napokban fordult elő valakinél, hogy egy ilyen belépés (akár többszörös belépési kísérlet) miatt letiltott a Gmail. Keress a levelek közt egy olyan levelet, ami erről értesít (értelemszerűen a Gmail webes felületén keresztül látod csak.) Lesz egy olyan link a levélben, ahol fel lehet oldani a letiltást.
Ugyanez a problémám.
A t-online internet esetén még hitelesítés is kell.
Ezt Outook Expressben be tudom írni, de itt nem tudom hová kell. Természetesen a T-home nem segít, szerinte az külön szolgáltatás. Aljas egy cég. gmail.com esetén SSL beállítása szükséges ezeken kívül.
Valaki leírná picit bővebben azt a bizonyos "SSL beállítást"? :)
Egyszerűen már nincs ötletem... Nem az a baj hogy nem találja, vagy nem küld/fogad levelet, hanem hogy konkrétan hibás felh.nevet vagy jelszót érzékel. Pedig próbáltam már így is és úgy is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!