Mi az azonosság és a mi a különbség az Outlook és a Freemail között?
Végtelenül hálás lennék, ha valaki segítene!
Előre is nagyon köszönöm!
A kérdés értelmetlen. Az Outlook egy levelező szoftver, ami meglévő postafiókokat tudja kezelni. ilyen szoftverből van még kismillió.
A Freemail meg egy web oldalon keresztül is használható ingyenes email szolgáltató. Amihez hasonló szintén kismillió másik is van.
Azonosság:
mindkettő ad egy e-mail címet
Különbség:
a freemail xar, az outlook tűrhető
az outlook a microsofté, és jó, megbízható, sok helyen használják
a freemail, meg egy magyar cucc ha jól tudom, és én nem bízok benne (stabilitás, stb. stb.)
Outlook levezésre használható szoftver, míg a freemail email fiók szolgáltató. Az outlook-ot összekötheted bármilyen levelező szerverrel, mint pl a freemail, így a szoftveren keresztül letöltheted, kezelheted a freemail-en tárolt üzeneteket. A freemail emellett nyújt egy online levelező rendszert, mint az outlook, csak ugye ezt böngészőn keresztül éred el.
Azonosság, hogy mindkettőn keresztül a mezei felhasználó az üzeneteit kezelheti.
Különbség minden más, ugyanis ezen kívül a két dolog még témakörileg is máshova tartozik.
Nem értem. A házidolgozat a gyakori kérdéseken való kérdezésről szól vagy az Outlook és Freemail összehasonlításáról?
Ha az utóbbi, akkor kezd egy kutatómunkával. Pl nézd meg a wikit. Ha nagyon el akarsz merülni, akkor akár regisztrálhatsz mindkettőre és így is összehasonlíthatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!