Hányféle betűtípust látsz ezen a képen?
Figyelt kérdés
Arra kérek pontosan választ, hogy:
- Hányféle betűtípus látható a képen?
- Mely szövegbuborékokban van azonos betűtípus?
A betűméretet ne keverjétek a betűtípussal. Egy barátommal ezen vitázunk, nem egyezik a véleményünk, és mindkettőnk a másikat tartja vaknak. :) Pls segítsetek.
2014. ápr. 5. 23:41
1/5 anonim válasza:
Én a bubikban 3 félét látok. Az "I look forward..." buborékban van 1, az "Ah" bubiban még egy és a többiben a 3. betűtípus, csak váltakozik a betűméret. A "h" (és "g") betűket hasonlítottam össze. :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak kettő!
"I look forward.." kezdető buborékban használnak csak különbözőt, a többi szerintem ugyan az csak 1-2 el van torzítva. Annál az egynél pedig a "g" betűket összehasonlítva egyértelmű a különbség. Pontos típusokat meghatározni bonyolult lenne a torzítás miatt.
3/5 anonim válasza:
Tényleg az "Ah" is különbözik... hosszabb a "h" jobb oldali szára..
4/5 anonim válasza:
Összesen 3 van, épp úgy ahogy az első hozzászóló is mondta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utolsó két betűtípust először én nem különböztettem meg, de alapvetően nekem volt igazam.
2014. ápr. 7. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!