Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt az outlook?

Miért csinálja ezt az outlook?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy outlook e-mail fiókot nekifogtam regisztrálni azt irja ki hogy nézzem meg a visszaigazoló e-mailt amit küldtek arra a címre amit regisztráltam viszont nem tudok bejelentkezni míg nem igazolom vissza. Ezt hogy lehet megoldani ?

2015. máj. 11. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
gondolom megadtál felhasználó nevet és jelszót a regisztrációnál. Azzal betudsz. De nem véletlenül egy másodlagos (pl.: gmail, freemail) email címre ment a levél?
2015. máj. 11. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
nem azt irja ki hogy arra jött a mail amire regisztráltam de ha be akarok jelentkezni a felhasználónévvel és a kóddal akkor is bedobja hogy kövessem a megkapott e-mail utasításait de nem tudom megnézni így
2015. máj. 11. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
őszinte leszek, akkor nem tudom, mert én eddig kétszer regeltem outlook.com-ra és tökéletesen működött. Édesanyám windows phone-ja miatt csináltam másodjára, ott se volt semmi probléma, rögtön beengedett. Próbáld meg esetleg mégegyszer a regisztrációt.
2015. máj. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!