Mit gondoltok a Mailbox.hu-ról, és főleg arról, hogy mennyire lenézők és sértők a felhasználókkal szemben?
Aki nem ismerné a sztorit: adott egy eleinte kis, ingyenes e-mail szolgáltató, a Mailbox.hu. Miután egymaguk nem bírták a terhelést, ezért a Google-tól béreltek mail tárhelyet. (Azaz ugyanaz volt, mint a GMail.)
Aztán a Google megemelte a tarifát, ők meg visszaváltottak a saját szolgáltatásukra.
De mindezt úgy állították be, hogy semmi fennakadás nem lesz, minden tökéletesen fog működni. Hitegettek mindenkit, hogy a váltás napján azonnal működni fog az új rendszer, sőt, az addigi leveleidet egyből be is importálhatod (máshol ezzel nem is a felhasználónak kéne foglalkozni), aztán ebből semmi nem valósult meg.
A tárhely 100 MEGAbájt !!! volt, és 5 napig be se lehetett lépni. Akkor mérték csak fel, hogy mekkora is lesz a terhelés, pedig piedesztára emelték magukat, hogy ők már fél éve erre készülnek, és a létező legjobb mérnökök dolgoznak náluk.
100 megabájt! Úgy, hogy 5 napig még a belépés sem működött. Azóta megnövelték 1 gigabájtra, se ez is semmi a GMail 15 gigájához képest.
A legnagyobb probléma viszont az, ahogy a felhasználói panaszokat kezelik. Arrogánsak, lenézők és nincs rá jobb szó, bunkók. Több panaszos felhasználót is becsméreltek, aki békés, normális hangvétellel írt, arra is ráfogták, hogy k*csögözik, és volt, akit nemes egyszerűséggel lebunkóztak.
Hazudtak, és még ők viselkednek ilyen primitíven másokkal.
De úgy összességében: mit gondoltok erről a "kedves", "szeretni való", "jó" szolgáltatásról?
Sziasztok.
Lehet hogy már lecsengett a téma, de az egyik kollentelő ezt írta: "érdemes átirányítani egy gmail fiókra. Megmarad a címed, ugyanakkor el is felejtheted az eredeti szolgáltatást. " - én is ezt tettem, de már be sem tölti az oda érkező leveleket. Az a baj hogy hivatalos helyeken ezt adtam meg. Most szívás. ... Én meg várom a levelet és nem is tud jönni. Gyönyörű. Belépnél a főfelületre, erre semmi, csak lépj be, semmi jelszó emlékeztető kérése semmi, tudd a jelszavad és lépj be. Holott szerintem azt írtam be, de mindegy, arra sem enged be. De vacak a rendszer. Ez tény... mikor oldódik már meg?
Nem fog megoldódni.
1 hónapja és 1 hete tart ez az áldatlan állapot. Szerinted ha az IT szférában valamit nem tudnak megoldani egy hónap alatt, annak van reális jövője?
A blogon persze fényezik magukat, hogy most már tökéletes minden, na, azóta nekem voltak olyan komplett napok, amikor egy levél sem érkezett. (Régen 5-10 legalább érkezett naponta.) De így belegondolva tényleg nem meglepő, ennek a gárdának nem 10 év tapasztalatuk van a mailhosztingban, hanem nulla. Nem hosztoltak ők semmit eddig, nem kellett csinálniuk semmit, mert mindent a Google csinált helyettük. Nem is értenek hozzá.
Döglődik a Mailbox, nincs ezen mit szépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!