Mit gondoltok Molnár Krisztiánról?
Sajnálni kéne szerencsétlent,nem pedig elítélni! Sajnos nem tud ép ésszel gondolkodni,és erről nem ő tehet.
Látod,a szülei is leszarják,egy bizonyos értelemben.
Hiába mondanánk neki,hogy ne igya a kólát, ő ezt nem érti. Sajnos nem tud különbséget tenni a támadó és építő jellegű kritika között.
#1: Eleinte sajnáltam. Amikor csak annyit láttam belőle, hogy milyen elhanyagolt külsejű, és hogy mennyien bántják.
Aztán megnéztem a videói közül elég sokat. És nagyon nagyot változott a véleményem.
Tény, hogy van, amiről nem tehet, de mondjuk a viselkedéséről nagyon is tehet. Persze, nyilván számít, hogy a szülei ilyenné nevelték, nyilván számít, hogy vélhetően a kisujjukat se mozdították, amikor a gyereknek segíteni kellett volna a tanulásban, vagy amikor nevelni kellett volna őt. Ez kétségtelen. De Krisztián ugyanúgy felelős. Gyanítom, senki nem arra tanította, hogy böfögjön minél nagyobbakat élő adásban. Gondolom, nem a szülei tanították arra, hogy helyénvaló dolog másokat f..sszopónak meg g..cinek nevezni. Erről mind ő maga tehet.
Krisztián enyhe értelmi fogyatékos, többször mondta már, hogy kisegítő suliba járt, az hogy valaki nem tudja felfogni, hogy egy ilyen szellemileg visszamaradot embertől nem kéne bizonyos dolgokat elvárni, elég sajnálatos dolog.
Én szeretem nézni, mert együtt tudok érezni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!