Mit gondoltok a blogomról? Jó ez így, vagy változtassak valamin?
Köszi a választ, a hirdetések nagyon idegesítőek, vagy jó helyen vannak és tűrhető módon van ott? Mert nem akarom, hogy ne lehessen el olvasni a dolgokat mert csak hirdetésből áll az oldal...
A témaválasztás az szerintetek jó? mondjuk úgy is erről fogok írni, csak nem tudom, hogy ez mennyire fogja meg az embereket.
De jó, legalább az én retinám már nem égett ki! :D Mondjuk nem igazán értem, hogy mit keres oldalt a vékony kék csík és a világoszöld betűszín.
Másrészt értem én, hogy jó ezeket a dolgokat kiírni magadból, de ez engem egészen egyszerűen nem köt le. "Boohoo, a hajléktalan jobb ember nálad" (kivéve az, amelyik nem), "Boohoo, szar az új generáció" (csak épp ezt mondták rád is, rám is, sőt, anyámra is, aki az elsők között hordott farmert a városban), "Boohoo, a boltok nem lehetnek nyitva vasárnap" (ismerek több olyan eladót, aki hálaimát rebegett a fix szabad vasárnapért). Ha ezt rinyablognak szántad, akkor nagyon jól csinálod, viszont, ha elmélkedős-fejtegetős blognak, akkor érdemes lenne több oldalról is megközelíteni egyetlen témát és hosszabban, részletesebben tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!