Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményed a blogomról?

Mi a véleményed a blogomról?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm.

2014. okt. 11. 03:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Te most, miről írsz?

Ilyen általános véleményeket, máshol is olvas az ember.

Mi kell a nőnek? Ez is, egy olyan tanácsadás, amitől, nem lesz előrébb az ember. Látom, nem veszed észre azt, hogy M.o.-n is, "népbetegség" a magány. Ezt, egy, társkereső nő írta - kipróbálta férfi profillal is. Ebből, megértette azt, hogy férfinak sem könnyű. Ritka a normális ember.

A társkereséssel nincs gond. Az a gond, hogy a weboldalakon, FB csoportokon, ritka azon emberek száma, akik komolyan is veszik. Nem hiába próbálják, a világhálón keresztül hírdetni, a valós helyen történő társkeresést.

Homoszexuálisok: leírod, hogy utálod a Pride-t. Hangos zene az utcán - őöö... Akkor, én, mit írjak a Sziget fesztiválra? Az nem az utcán van, de mégis hallom.

Kinnt vannak a melegek - most az is gond, hogy megmutatják magukat? Igen, tangában is vannak. Van aki így érzi jól magát.

Ha már felvonulás: a másik feléről, nem hallottál? Heterofelvonulás is létező dolog.

A munkahellyel kapcsolatban: szépen leírod a véleményed, hogy változtass és kész. Nem kell sírdogálni, mert...

Ezzel az a pár alapvető gond, hogy:

1. Az ember nem mindig, maga tehet arról, hogy ilyen helyzetben van.

2. A főnököt nem érdekli, mert jön más.

3. Oktatás: hol tanuljon? Azon a robot munkahelyén, ahol utál lenni? Az oktatásért, nem csak pénzt kérnek, hanem idő is és energia is kell. Hazamegy az ember, ahol csak pihenni tud (rosszabb esetben, még azt sem, mert család, gyerekek, stb).

Láthatod: a blogod, az elmegy kategóriába tartozik.

Amikről te írsz, az egy, unalmas tanórán, vagy a munkahelyen fel lehet hozni. Az igazi blogolás színvonala, ennél többet takar.

Én is, csak egy pár dolgot említettem, a felszínt kapartam.

2014. okt. 11. 05:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Bár az "elmegy" kategória elé elfelejtetted odaírni, hogy szerinted.

Nem nagyon fogtad meg a lényeget, a következő blogom ezért a funkcionális analfebetizmusról fog szólni!

:)

2014. okt. 12. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:

"Köszönöm szépen a választ!"

Az áludvariasságot hagyjuk... .

"Bár az "elmegy" kategória elé elfelejtetted odaírni, hogy szerinted."

Váóó... - nem én vagyok a TÁRKI, vagy a Szonda Ipsos.

"Nem nagyon fogtad meg a lényeget, a következő blogom ezért a funkcionális analfebetizmusról fog szólni!"

Irónia on: vágom, én vagyok a hülye... .

Irónia off: az olvasó, nem mindig fogja a te véleményedet osztani. A "hogyan értelmezzük..." - ha ilyent írsz, akkor, azzal csak magadat égeted.

Abba, bele sem mersz gondolni, hogy mire fel írtam a negatív kritikát.

Olvastál, egyáltalán színvonalas blogokat? Ők sem regényt írnak, de mégsem, ilyen, általános dolgokat, mint te.

Itt buknak el, a blogírók egy része (ez másra is vonatkozik): nem néznek utána a dolgoknak. Kigondolnak valamit, leírják, oszt jó napot. Az elfelejtik, hogy nem maguknak írják ezt.

2014. okt. 12. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Ismételten köszönöm szépen! :)
2014. okt. 12. 11:08
 5/6 anonim válasza:
100%

Öszintèn nekem se tetszik.... nem azt mondom hogy hagyd abba mert lehet hogy valakit igen is érdekel és lehet hogy fejlődsz még, de én nem szivesen olvastam. Az előzővel szinte mindenben egyet kell értenem. A látásmodod beszükült a problémákat csak a saját szemszögedből elemzed. Pedig egy jó iró ismerve hogy bizonyos problémák mgvizsgálásához ki tud lépni a helyéről és több szempontból tudja elemezni azt.

És azért azt is valjuk be hogy van benned egy kis himsovinizmus is... ami a női olvasokkal szemben elég sértő(pl. A csajozási tippek. Nem mondom hogy nem lesz valaki érdekesebb ha titokzatos de attol még hogy nagyon szeretné a kapcsolatot nem lesz lenézett és kitaszított. És az hogy csak azért log utàna vele egy lány mert tetszik neki hogy bókol... sértő...és csak a bizonyos tini rribikre igaz ami pedig azt jelzi hogy olyanról írsz amit nem értesz mert nem tudod mire gondolnak a csajok és igy az egész blogod csak fikcionálás vagy pedig hogy saját magaddal se értesz egyett, làsd a címet. )

Amit pedig itt a Gyk n csinálsz... megkérdezed mi a véleménye az embereknek és erre amint negativ választ kapsz... szoval szerintem tanuld meg elfogadni a kritikákat és csak utána tedd fel nyilvános helyre a blogod...

2014. okt. 12. 11:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Neked is ment a zöld kéz! :)

2014. okt. 12. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!