Mi a véleményetek a blogomról?
encsakhappyendetakarok.blogspot.hu
ÉPÍTŐ kritika! Tehát, ha csak annyit írsz, hogy sz*r, ne veszem figyelembe. Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Lényegtelen, miről szól, csak a küllemét néztem:
A színválasztás borzasztó, nehezen olvasható
A gif az elején roppant idegesítő
A háttér unalmas
Röviden ennyit a külleméről.
A háttérrel szerintem nincs baj, legalább normálisan ismétlődő. A fejléc túl nagy és köze sincs a háttérhez. A csillaghullás (vagy mi) felesleges. A gif is. Világos hátérre nem írunk világossal, mert bántja a szemet, és hiába akarod kiemelni a "Kedves kis olvasóimat!" a piros rettentően elüt az egész dizájn színétől, zavaros, ronda.
A színek szerintem alapjáraton jók, de vagy a szöveg mögötti háttérnek kellene sötétebbnek lennie, vagy a szövegnek, mert ez így tényleg borzasztó. És döntsd el, hogy most vagy fehérrel vagy feketével írsz mindent mert úgy egységesebb lesz.
Ez, hogy a szöveg közepén áthúzod a mondandód felét, szar. (értem én a lényegét, de na)
A történet szerintem gyérül van megfogalmazva. Mint egy 7-es naplója, amire nem sok mindenki kíváncsi. Lehet érdekes lenne a történet, de így unalmas. Ha több energiát fektetnél bele és megpróbálnád szebben kifejezni magad érhetne is akár valamit.
Ezenkívül figyelj oda a helyesírási hibákra (gondolok itt pl : mentség képen - az mentségképpen lenne).
Első: háááát... köszi. Nekem tetszik a design, de neked ez a véleményed, oké.
Második: köszönöm. Megpróbálok javítani azon, amit mondtál. A mentség képpen-mentségképpen-hez annyit, hogy szerintem is a második a helyes, de a blogger aláhúzta, és azt hittem, én tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!