Vélemények a blogomról?
Ez olyan 'személyes' jellegű blog, mégis szívesen fogadom a véleményeket. :)
vigyazzharap.blogspot.com
A link végződését írtad el, csak ki kell javítani .hu-ra:
Egyébként meg, most csak a válaszadáshoz kivárandó 5 perces "szünetben" néztem végig, és igazából ilyesmi nem mondható úgymond az én műfajomnak, DE szerintem őszintén remek kis oldal, nagyon pofás.
Jó pl. a betűtípus is, de nekem kifejezetten az írások tetszettek. Rövidek, csattanósak és humorosak! =D Mint pl. a "Legújabb ismerősöm a Facebook-on", vagy mint az utolsó bejegyzés. Ötletes.
Bár ez egyébként szerintem inkább olyasmi, amit a barátnőid/haverjaid néznének inkább, szerintem leginkább nekik való dolgok, de egyébként nincs különösebben olyan dolog, amit kifejezetten óvni kéne a publikusság elől - feltéve, ha nem kell rejtegetned a személyiségedet... XD (Meg persze olyan képeket ne rakj ki magadról picibe se, mint ott a logód jobb felül XDDDDDD)
Mondjuk nekem csak egy kérdésem van, ha szabad az egészhez : az a fiú, akiről mint említed hogy már "írtál róla", mi az, amit akarsz, és ki akarod verni a fejedből?
WTF!!! :O
Az ilyen gyereket... oh, bocsánat, himringyót akartam mondani... le kell köpni és feljelentéssel fenyegetni!! (persze csak fenyegetni, de úgy, hogy bevegye)
És picit sem kell félni tőle! Ő féljen tőled!
Az ilyet egyáltalán hogy engedik középsuliba?! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!