Mi a véleményetek a blogomról?
Még nagyon-nagyon kezdő vagyok.Gondolom ez észre vehető.Viszont most a külsejéről szeretnék véleményt kérni.
Szerintetek mit csináljak még vele?:)
Nem,szerintem se nézz ki jól,csak megpróbáltam hátha.:D
Azonnal leszedem!:)
a kinézete nekem tetszik. kifejezetten szeretem ezt a szürkét és ezeket a fekete-fehér képeket... de vajon mást is vonzz ezek a színek?
a tartalomról nem kérdeztél, de egy picit abba is belemennék: ne írj csak párbeszédeket. unalmas lesz tőle egy idő után a "történet", mert túl sok van belőle. ráadásul sehol egy leírás (személy leírás, tárgy leírás, stb.)
+ ÍRÁSJELEK UTÁN SZÓKÖZ!!!
és próbálj meg egy kicsit, csak egy igazás kicsit figyelni a blogra, mert nagyon igénytelen :/
ja! és felturbózhatnád a blogot pár modullal, de ne tömködd tele haszontalan dolgokkal, csak pl. Rendszeres olvasók modulal, és oda az olvasóid feliratkozhatnak, Oldalmegtekintés modult (asszem így hívják) és itt kimutatja azt, hogy hányan nézték meg eddig a blogodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!