Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondoltok a blogomról?

Mit gondoltok a blogomról?

Figyelt kérdés
Esetleg valami tanács/észrevétel? :) Építőkritikát is elfogadok. [link]

2014. jan. 12. 17:27
 1/5 anonim válasza:
89%
mintha csak egy könyvet olvasnék. Jó részletes de nem túlságosan. Nekem nagyon tetszik :DDD
2014. jan. 12. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jan. 13. 16:37
 3/5 anonim válasza:

Hát, a blog kinézete nem rossz, a fogalmazásodon lenne mit csiszolni, de azért az is elmegy, csak az a baj a logodban, hogy állandóan ilyen blogokba botlik az ember, ugyanezekkel az emberekkel (One Direcktion, Selena Gomez, Miley Cirus), és lehet hogy tök jó lesz maga a történet, de ezzel sok embert elriasztasz, mert nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen, aki nem nagyon szereti az ilyen blogokat. Ez alapján annyira nem tudtam megállapítani, hogy hogy írsz, de ha tényleg tehetséges vagy, és érdekel az írás, azt ajánlom, hogy próbálj kreatív lenni, és keress valami szellemesebb témát, mert ilyet bárki tud csinálni,

Remélem nem bántottalak meg a kritikámmal : )

2014. jan. 14. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem bántottál meg, tényleg van még mit csiszolni :)

Tudom, hogy millió hasonló fanfiction van, de még nincs nagy tapasztalatom az írásban, ezek még csak az "első szárnycsapások". :D De nagyon szeretek írni, és fejlődni is szeretnék. :) Azért köszönöm a tanácsokat!

2014. jan. 14. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet.

ahogy a második válaszoló is mondta, a történeted sablonos és szinte minden kis tini ilyen blogot ír.

kissé zür-zavaros. az elején egyik pillanatban még a one directiont dicséred, és mondod, hogy olyan akarsz lenni, mint ők, a másik pillanatban meg már azt meséled, hogy sokat gondolkodtál azon, hogy milyen ruhában jöjj el.

persze, egyszer át kell térni a témára, de te ezt olyan hirtelen tetted, hogy az olvasó még meg sem emészthette a leírtakat, te már egy más dologról beszélsz.

az írás-stílusod nagyon kiforratlan, mondjam úgy, hogy alap-nyelven írsz, vagyis átlagosan, és a stílusoddal nem emelkedsz ki a tömegből. de persze rengeteg gyakorlással és olvasással fejlődhetsz!

én is azt ajánlom, amit az első, hogy ne rontsd el az írás kézségedet ilyen témával. képzled el, hogy valakinek (aki nem szereti a one directiont) tetszik az írásod, aztán meg rájön, hogy ez egy 1D-s történet, és elfut az oldalról...

próbálj meg már az elején felülemelkedni ezeken az unalmas, sablon sztorikon, és valami egyedit kitalálni. tudom, tudom, nehéz valami újat kreálni, amit még nem írtak meg, de hidd el, lehetséges, mert a fantázia határa a csillagos ég!

;) sok szerencsét.

K.G.G.

2014. jan. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!