Szerintetek így van lehetőségem kötbér nélkül felmondani a TV + internet szolgáltatást?
A szolgáltató nevét nem akarom leírni, de szerintem az mindent elmond hogy egy elég nagy szolgáltató, akik nem engedhetnének meg maguknak ilyet, és a fél országot szívatják az utóbbi hónapokban.
A lényeg röviden hogy 3 hónapja rendeltem meg ettől a cégtől a TV + internet szolgáltatást.
Kb 1 hónapig tartott míg bekötötték, úgy hogy kiszámlázták azt az időszakot is, amikor még nem volt beüzemelve. Aztán amikor bekötötték, nem azt a csomagot indították el amit megrendeltem hanem egy kisebbet. Ezeket nagy nehezen sikerült elintéznem.
Most viszont kijött egy számla ami a DUPLÁJA a szerződésben leírt havidíjnak, és annak amit telefonon megbeszéltem velük.
Nekem már elegem van az egészből, és szeretném lemondani.
Szerintetek arra hivatkozva, hogy nem teljesítették a szerződésbe foglalt havidíjat, felmondhatom kötbérmentesen? ( 2 év hűség van rá ).
Elvégre ezt nem csak nekem, hanem nekik is teljesíteni kéne...
Jó régi kérdés. :D
Amúgy nem sikerült felmondani. Kaptam 10.000 Ft jóváírást és ennyi.
Egyébként most egyenlőre nincs velük gond. A szolgáltatások ( internet, TV ) is jól működnek, és már két számlát is kaptunk, amin a helyes összeg szerepelt.
Remélem ez így is marad.
"Azóta 1.6 - 1.8 mb/s a letöltési sebesség"
Azért nem mindegy hogy Mb vagy MB mert akad különbség :-)
Mb azaz Mega bit, az MB pedig Mega Byte.
és itt 8 × -os a különbség, azaz a ha 1.6~1-8 az MByte akkor jó, mert 18~19 Mbit.
Míg nálam 1 Mbit -volt azaz 100~128 Kbyte/s.
(Ja'h és 15km kábelt kellene cserélni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!