Szerintetek így van lehetőségem kötbér nélkül felmondani a TV + internet szolgáltatást?
A szolgáltató nevét nem akarom leírni, de szerintem az mindent elmond hogy egy elég nagy szolgáltató, akik nem engedhetnének meg maguknak ilyet, és a fél országot szívatják az utóbbi hónapokban.
A lényeg röviden hogy 3 hónapja rendeltem meg ettől a cégtől a TV + internet szolgáltatást.
Kb 1 hónapig tartott míg bekötötték, úgy hogy kiszámlázták azt az időszakot is, amikor még nem volt beüzemelve. Aztán amikor bekötötték, nem azt a csomagot indították el amit megrendeltem hanem egy kisebbet. Ezeket nagy nehezen sikerült elintéznem.
Most viszont kijött egy számla ami a DUPLÁJA a szerződésben leírt havidíjnak, és annak amit telefonon megbeszéltem velük.
Nekem már elegem van az egészből, és szeretném lemondani.
Szerintetek arra hivatkozva, hogy nem teljesítették a szerződésbe foglalt havidíjat, felmondhatom kötbérmentesen? ( 2 év hűség van rá ).
Elvégre ezt nem csak nekem, hanem nekik is teljesíteni kéne...
Amúgy szórólapokat is osztogatott a DIGI annak idején, és rajta voltak az összes DIGINet csomag ( 50, 100, 200, 500, 1000 ) meg az összes tévé csomag is.
Ideges is voltam, hogy pont akkor kötötték be a T-Home-ot 2 év hűséggel.
Tudom hogy fura, de most egy kicsit örülök is hogy mindent elrontanak amit csak lehet, mert így lehet meg tudok szabadulni tőlük szankciómentesen.
Felhívtam őket telefonon, elmondtam a problémámat, és elkezdi hogy fizessem be ezt a számlát, és a következőn kétszeresen jóváírják a kedvezményeket.
Mondtam hogy ilyet nem játszunk, aztán nagy nehezen elindította a szankciómentes felmondási kérelmemet, és elvileg a jövő héten egy postai úton kiküldött levélben tájékoztatnak a továbbiakról.
Én rövid ideig voltam Telecom -os.
Bent az irodába: igen minden rendben lesz, 20Mbit -es net...
Mikor 1 hónap elteltével végre bekötötték, 20/1 helyet 1/0.2 lett.
sok-sok telefonálás (~1 hónap) után kijött egy emberke aki meg állapította hogy a vonal elavult...
Mint nem olyan rég kiderült annyira, hogy ha a szomszédba mariska néni épp telefonált, akkor a boltba nem tudtak hívni, faxolni, és így kártyával se fizetni... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!