Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek így van lehetősége...

Szerintetek így van lehetőségem kötbér nélkül felmondani a TV + internet szolgáltatást?

Figyelt kérdés

A szolgáltató nevét nem akarom leírni, de szerintem az mindent elmond hogy egy elég nagy szolgáltató, akik nem engedhetnének meg maguknak ilyet, és a fél országot szívatják az utóbbi hónapokban.

A lényeg röviden hogy 3 hónapja rendeltem meg ettől a cégtől a TV + internet szolgáltatást.

Kb 1 hónapig tartott míg bekötötték, úgy hogy kiszámlázták azt az időszakot is, amikor még nem volt beüzemelve. Aztán amikor bekötötték, nem azt a csomagot indították el amit megrendeltem hanem egy kisebbet. Ezeket nagy nehezen sikerült elintéznem.

Most viszont kijött egy számla ami a DUPLÁJA a szerződésben leírt havidíjnak, és annak amit telefonon megbeszéltem velük.

Nekem már elegem van az egészből, és szeretném lemondani.

Szerintetek arra hivatkozva, hogy nem teljesítették a szerződésbe foglalt havidíjat, felmondhatom kötbérmentesen? ( 2 év hűség van rá ).

Elvégre ezt nem csak nekem, hanem nekik is teljesíteni kéne...

2015. jún. 5. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

* itt a teljes lista:

[link]

2015. jún. 6. 00:21
 12/22 A kérdező kommentje:

Amúgy szórólapokat is osztogatott a DIGI annak idején, és rajta voltak az összes DIGINet csomag ( 50, 100, 200, 500, 1000 ) meg az összes tévé csomag is.

Ideges is voltam, hogy pont akkor kötötték be a T-Home-ot 2 év hűséggel.

Tudom hogy fura, de most egy kicsit örülök is hogy mindent elrontanak amit csak lehet, mert így lehet meg tudok szabadulni tőlük szankciómentesen.

2015. jún. 6. 09:36
 13/22 A kérdező kommentje:

Felhívtam őket telefonon, elmondtam a problémámat, és elkezdi hogy fizessem be ezt a számlát, és a következőn kétszeresen jóváírják a kedvezményeket.

Mondtam hogy ilyet nem játszunk, aztán nagy nehezen elindította a szankciómentes felmondási kérelmemet, és elvileg a jövő héten egy postai úton kiküldött levélben tájékoztatnak a továbbiakról.

2015. jún. 6. 13:21
 14/22 anonim ***** válasza:
majd megbánod te még... :D Telekom a legjobbbbbbb !!!!!!!!
2015. szept. 26. 09:02
 15/22 anonim ***** válasza:
#14: remélem ironikusan értetted. :-D
2015. szept. 26. 09:29
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem :P Nekem 5 éve telekom van, sosem volt semmi gond vele, most hosszabbítottam néhány hónapja. akkor volt csak gond amikor bejelentették hogy 1-2 órás kiesés várható fejlesztés miatt - de az ugye nem számít problémának. A kínált sávszélesség csaknem teljes egészében elérhető, nem kell figyelni hogy esetleg hívhatom-e őket, hogy a garantált alá megy-e esetleg a sebesség, mert meg sem közelíti azt. Egyszerűen semmi gond vele. Eshet, fújhat, bármit csinálhat kint, nem zavar be sem a tv-nek, sem az internetnek (telefon nincs telekomtól így annak sem). Számlákkal rendben vannak, sosem küldtek többet, mindig betartják precízen. Telefonos ügyfélszolgálatról nem tudok mit mondani - mert mint mondtam, nincs semmi baj, így nem kell hívni őket sosem. Ja és panelban lakom.
2015. szept. 26. 12:22
 17/22 anonim ***** válasza:
kiegészítés: a kérdező írta hogy 1 hónapig tartott amíg bekötötték. Nekünk ez úgy volt hogy hétfőn kötöttük a szerződést, szerdán délelőtt 11 körül már itt is volt a szerelő emberke, és úgy 2 óra alatt megcsinálta. Tehát gyakorlatilag 2 nap alatt kötötték be. Ezt hozzáigazítottuk az előző szolgáltató lemondásához. Nem kellett fizetni a set-top boxokért, sem a router-ért. A szerelő sem fogadott el pénzt, mert hogy ő ezért nem kérhet, ő ezért kap fizetést, éppen ezért 2 üveg borral bocsájtottuk útjára kora délután. :D Egyszerűen jobb nem is lehetne nekem a Telekom számomra.
2015. szept. 26. 12:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Én rövid ideig voltam Telecom -os.

Bent az irodába: igen minden rendben lesz, 20Mbit -es net...

Mikor 1 hónap elteltével végre bekötötték, 20/1 helyet 1/0.2 lett.

sok-sok telefonálás (~1 hónap) után kijött egy emberke aki meg állapította hogy a vonal elavult...

Mint nem olyan rég kiderült annyira, hogy ha a szomszédba mariska néni épp telefonált, akkor a boltba nem tudtak hívni, faxolni, és így kártyával se fizetni... :-D

2015. szept. 26. 12:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a szerelő, hogy 3-4 évente cserélni kellene az egészet mielőtt teljesen fel nem adja a harcot :D Mármint a vezetékeket. Nálunk ugye most tökéletes mivel (előtte 4 évig volt) most lett kicserélve 3-4 hónapja. Majd talán nem a következőnél, hanem a következő utáni hűségnyilatkozat lejártakor/hosszabbításakor (2019-ben) kicseréltetem a vezetékeket teljesen, addig bírja úgyis.
2015. szept. 26. 14:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is 20 mbites van. Először 1.3-t mért a szerelő, aztán bajlódott vele, 1.5 mb/s lett. Aztán kicserélte a vezetékeket teljesen, így tudtuk feltornázni 1.8-ra is. Azóta 1.6 - 1.8 mb/s a letöltési sebesség bármilyen anyagnál.
2015. szept. 26. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!