Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vírus lehet vagy másnál is...

Vírus lehet vagy másnál is yahoo lett a google helyett?

Figyelt kérdés

Alapból a google volt beállítva kezdőlapnak. Szeretem, megszoktam, gyorsabban átlátja a szemem mit akarok (és előre hozza azokat a lapokat, amiket már ismerek).

Nem csináltam vele semmit, egyszer megnyitottam a chrome-ot és azóta a yahoo-t hozza be kezdőlapként. Ha utána átmegyek a google.hu-ra és rákeresek valamire, akkor is a yahoo-ban nyitja meg a keresés eredményeit. Megpróbáltam internet explorerben is, ott is ugyanez van.

Valami vírus lehet vagy másnál is így van? (A google-t szeretném használni, a másikat lehet valahogy tiltani?)

2015. ápr. 26. 21:49
1 2
 11/12 anonim válasza:

13:03 - a kezdőlapom eleve a facebook volt és ahelyett is a yahoo jön be. Megnyitom, elkezdi tölteni a facebookot, mielőtt bevillanna akármi is, már dobja is be a yahoot..

nem lehet átállítani se kitörölni, mivel nyomtalanul van jelen kb.

beállításoknál a kezdőoldalnál csak a facebook van, kitörölni se tudnék semmit, mert ezt mutatja alapértelmezettnek (mármint a facebookot.. és más nicns is ott csak ez).. keresőmotornál Google van állítva, ott sem tudok állítani mást, mert csak a Google van ott..

na ilyenkor mi van, öreg?

2015. máj. 2. 15:07
 12/12 s.e.k válasza:

ugyan az a helyzet, valami okosság?

se állitani, se modositani, semmit nem enged.

alapból üres lappal inditana,ehelyett yahoo,

uj lapot nyitok,yahoo

szöveg keresés googleval,yahoo uj lapon...

SZAL HEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. máj. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!