Vírus lehet vagy másnál is yahoo lett a google helyett?
Alapból a google volt beállítva kezdőlapnak. Szeretem, megszoktam, gyorsabban átlátja a szemem mit akarok (és előre hozza azokat a lapokat, amiket már ismerek).
Nem csináltam vele semmit, egyszer megnyitottam a chrome-ot és azóta a yahoo-t hozza be kezdőlapként. Ha utána átmegyek a google.hu-ra és rákeresek valamire, akkor is a yahoo-ban nyitja meg a keresés eredményeit. Megpróbáltam internet explorerben is, ott is ugyanez van.
Valami vírus lehet vagy másnál is így van? (A google-t szeretném használni, a másikat lehet valahogy tiltani?)
Az #1 jól tudja, feltételezem ettől nem lettél okosabb.
Törölj le minden olyan programot a gépről, amit nem használsz, és futtass le egy kémprogram keresőt (pl hitmanpro)
Ugyan, nem kell mindent letörölni a gépről, az nem oldja meg a problémát.
Chrome-ban: Jobb oldalt felül a 3 vízszintes vonal --> Beállítások, Kereső-nél válaszd a Google-t.
Nekem a google van beállítva keresőmotornak és akkor is a yahoo-t dobja kezdőlapnak is meg, ha új oldalt nyitok akkor is.
Engem is nagyon idegesít. Nálam tuti, hogy nem programmal került fel, mert mindig kiveszem a pipát az ilyen szaroknál, hogy nekem ne rakjon fel semmiféle toolbart se meg egyebeket..
Tegnap letöröltem a mozillát is meg a chrome-ot is, aztán visszatettem csak a chrome-ot és jó volt.. ma reggelre megint ez a szájbak*rt yahoo fogadott, amikor megnyitottam a chrome-ot -.-
Fejlemény: kb 2-3 hétig "boldogított" a yahoo, aztán úgy ahogy jött, eltűnt. Megnyitottam egy új lapot és a google jött fel.
Nem csináltam egyébként tényleg semmit, hogy eltűnjön.
Köszi a válaszokat!
Úgy tűnik, hogy akkor nem egyedi volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!