Reggeli és esti tápszer helyett csak kakaót hajlandó inni. Másnál is?
Figyelt kérdés
Tápszerbúl alig ivott valamit (120ml nagy nehezen), kakaóból pedig majdnem 300ml amit megeszik. Nem gond? Imádja. Nem tejérzékeny. Az estit mondjuk még néha tápszerbe keverem neki, a reggelit meg magas % tejbe (nem tartós, hanem igazi friss). Maradhatunk így?2010. febr. 28. 10:22
1/5 anonim válasza:
Azt nem írtad le mennyi időd a babád :D........
2/5 A kérdező kommentje:
Ja, télleg... :-) 16 hónapos
2010. febr. 28. 10:45
3/5 anonim válasza:
Szerintem maradhat.Sokan csinálják így.nekem a védőnő javasolta hogy ízesítsem a tápszert kakaóporral,s így sikert arat majd!Igaz nem próbáltam ki,mert pont akkor kaptuk Beba 2+ vaníliás tápszert,amit nagyon szeret.Ti nem próbáltátok?S az mégis csak tápszer.
4/5 A kérdező kommentje:
De próbáltuk, de nagyon rákattant a kakaóra. Én minden reggel azt iszom, egyszer kinézte a számból, muszály volt neki adnom - azóta más nem jöhet szóba... :-) Anyja fia ;-)
2010. febr. 28. 18:50
5/5 anonim válasza:
szerintem nincs ezzel semmi gond. Az enyém 4,5 hós és tehéntejet kap reggelente meg este néha tejbegrízt, amibe teszek 100%-os almalevet vagy leheletnyi kakóport, hogy éppen csak megszínezze, és habzsolja a gyerek....
(én is ezeket kaptam az ő korában, és semmi bajom nem lett tőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!