Csak nálam van az alábbi oldalnál a videoletöltésnél probléma, vagy másnál is így jön be? [link łentebb]
Az alábbi oldalról kezdtem el letölteni az előadásokat, mert érdekelnek, plusz nálunk is van ilyen kötelező kurzus: [link]
A nagy részét le is tudtam tölteni a microsoft videoformátumába (wvm, ha jól mondom), viszont van 1-2, amit az istenért se akar letölteni : Ha a "letöltés" fülön belül rákattintok az "letöltés eredeti formátumban" gombra, csak beugrik egy üres ablak a video címére mutatva, és nem történik semmi.
(elöljáróban : a böngésző úgy van beállítva, hogy semmilyen médiaanyagot ne játszon le instant, hanem fájlként töltse le)
Pl. ennél:
Másnál is így van ez?
Böngészőről szólva : Opera Next-et használok, és azt hiszem a legfrissebb verziót (28-as talán, mindig magától szokott frissíteni kérdés nélkül)
Tehát akkor másnál se működik, más böngészővel se.
Ezek szerint akkor az oldalon kell lennie a hibának, ugye?
(Mint írtam, a 11-esig nekem is letölti, de utána a 15-16-osig nem, ill. a 17-21 között szintén nem)
És valahogy meg lehetne mégis kerülni a dolgot?
Mert ha lejátszani képes, akkor nem értem, miért nem hajlandó letölteni, mi lehet a problémája. =(
Pedig nagyon jó lenne, ha nem a kis notebook előtt kéne kifolyon a szemem, amíg végigszenvedem ezeket, hanem hétvégén tudnám kötés, stb. közben nézni/figyelni a TV-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!