Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook "Közeli ismerősök":...

Facebook "Közeli ismerősök": nem ír ki semmit, miért?

Figyelt kérdés

Csak egy ember van beletéve, és úgy van bejelölve, hogy mindent lássak, amit csinál, azt is, ha csak lájkol vmit. (Tudom, ha olyan valaki dolgát lájkolja, akiét én nem láthatom, akkor azt nem mutatja.)

De most ha rámegyek a Közeli ismerősökre, akkor majdnem üres, csak azt írja ki, hogy én írtam az üzenőfalára, kb. másfél hete. Azóta ő lájkolt dolgokat, mert eddig kiírta, de most azokat sem mutatja. Az én posztomat leszámítva üres a lap. Viszont ha bal oldalon görgetek lefelé (nem tudom mi a neve annak a résznek), ahol folyamatosan frissül, hogy ki mit csinál éppen, akkor ott látom, hogy ma is lájkolt két képet. Ha ott látható, akkor a Közeli ismerősök csoportban miért nem? Eddig nem volt ilyen probléma. Ha rámegyek ennek a személynek az oldalára, a szokásos dolgait mutatja, tehát nem hiszem, hogy letiltott.

Vmi ötlet?

2015. ápr. 15. 22:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nálam változatlan... A számok a lista mellett ott vannak, de ha a listára kattintok, nincs semi új. Már kezdek belenyugodni, hogy ez nem fog többet működni. Ráadásul a rendes hírfolyam sem megy. Egyre jobb.
2015. okt. 21. 23:30
 32/35 A kérdező kommentje:
Nekem nemrég kiírta, hogy miket lájkolt az a bizonyos személy. De nem sokáig jelezte sajnos...
2015. nov. 25. 01:12
 33/35 anonim válasza:
Nem tudom még mennyire aktuális a téma, én direkt megnéztem több emberrel is ezt és az a lényege röviden az egésznek,hogy ha közös ismerősötöket lájkol vagy az adatlapján oszt meg valamit stb.. akkor mutatja.Ha be van állítva,hogy az ismerőseit csak ő tudja megnézni és te csak a közöset látod akkor szerintem megint csak nem kell mondanom,hogy nem fogod látni kivel lettek ismerősök. Valamint ha olyan embert "tetszikel" aki nem ismerősöd hiába publikus az adott dolog amit "tetszikel" nem fogod látni a hírfolyamban. Én is értetlenül állok egyébként ezelőtt mert így semmi értelme nincs épp ez lenne a lényeg de a facebook ezt is elb*szta. Egyébként érdekes nyáron meg előtte tökéletesen működött hiába be volt állítva minden meg le volt titkosítva.. :D Szóval vagy valami hiba van a rendszerben vagy átállították direkt ilyenre. Esetleg ha valaki mégis tudna megoldást,hogy lehetne megnézni ezeket az jelezze!!!
2016. febr. 3. 13:58
 34/35 anonim válasza:
Es azota is... 🤣🤣🤣
2017. máj. 14. 13:24
 35/35 anonim válasza:
és a mai napig sem.. :D
2018. júl. 18. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!