Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook "Közeli ismerősök":...

Facebook "Közeli ismerősök": nem ír ki semmit, miért?

Figyelt kérdés

Csak egy ember van beletéve, és úgy van bejelölve, hogy mindent lássak, amit csinál, azt is, ha csak lájkol vmit. (Tudom, ha olyan valaki dolgát lájkolja, akiét én nem láthatom, akkor azt nem mutatja.)

De most ha rámegyek a Közeli ismerősökre, akkor majdnem üres, csak azt írja ki, hogy én írtam az üzenőfalára, kb. másfél hete. Azóta ő lájkolt dolgokat, mert eddig kiírta, de most azokat sem mutatja. Az én posztomat leszámítva üres a lap. Viszont ha bal oldalon görgetek lefelé (nem tudom mi a neve annak a résznek), ahol folyamatosan frissül, hogy ki mit csinál éppen, akkor ott látom, hogy ma is lájkolt két képet. Ha ott látható, akkor a Közeli ismerősök csoportban miért nem? Eddig nem volt ilyen probléma. Ha rámegyek ennek a személynek az oldalára, a szokásos dolgait mutatja, tehát nem hiszem, hogy letiltott.

Vmi ötlet?

2015. ápr. 15. 22:39
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Teljes káosz!
2015. ápr. 27. 00:09
 22/35 anonim válasza:
Igen, káosz.... semmi értelme a "Közeli ismerősök" funkciónak, semmit nem mutat, pedig aktív volt az ismerősöm, akit betettem közeli ismerősnek. (lájkolt, új ismerőst vett fel)
2015. ápr. 27. 14:24
 23/35 anonim válasza:
Nekem egy napra jó volt, mutatott mindent, de most meg megint nem mutat semmit csak ha kirak vmit de se a lájkokat se mást nem látok :@
2015. máj. 2. 17:16
 24/35 anonim ***** válasza:
Nekem is sz*r! Közeli, távoli mind! De már 1 hónapja! Valakitől látok 1-2 dolgot, valakitől semmit. Már nagyon unom. Ráadásul, ha valakit leveszek róla, nem tűnik el a posztja. És a lista melletti számolós bizbasz is ott van, szóval, aktívak, csak nem mutat semmit!
2015. máj. 8. 08:45
 25/35 A kérdező kommentje:
Nálam is továbbra is nagy nulla, a lájkolásokat egyáltalán nem mutatja... Azt máshol kell megnéznem, de az meg sok idő...
2015. máj. 13. 23:31
 26/35 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre, hogy a "Család" nevű csoportban lévő embereknél mutatja, hogy miket lájkolnak, legalábbis néhányat! Kérdés az, hogy ha én beteszek oda valakit, az tuti nem látja-e (és más sem), hogy benne van? Ugyanis nem családtag az illető. :D
2015. máj. 24. 16:55
 27/35 anonim ***** válasza:
Nalam most szelektiven mukodik. Valakinek minden hulyeseget latom, aki erdekelne, abbol meg kb. semmit.Ha a csaladba teszed, en ugy tudom, hogy azt megtudja; mert fb-n is rokoni viszonyban kell lennetek. Akkor fb teszi oda magatol.
2015. máj. 26. 22:39
 28/35 anonim ***** válasza:
Valakinek valtozott? Mert nekem nem. Sot, mar egyik lista sem mukodik, meg az oldalake sem, a fohirfolyammal egyutt. Ha leszedek valakit a listamrol, napokig tart, mig eltunnek a dolgai. En nem ertem.
2015. júl. 29. 22:48
 29/35 anonim válasza:

nekem is egy ember van fent ezen a listán. de össze vissza jelez..

Van olyan tevékenysége amit nem jelez, mármint nem jelenik meg az új tevékenységek száma cucc, de olyan is van hogy megjelenik egy-egy szám, aztán közben semmit nem csinált az illető..

nem tudom mi alapján működik, de kezd az idegeimre menni nekem is :D

2015. júl. 29. 23:44
 30/35 anonim válasza:
Valakinél van valami változás?Nálam hetek óta nem jó,semmit sem mutat.Csináltam egy másik profilt,felvettem egy embert,nála mindent mutat.Nem értem.
2015. okt. 21. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!