Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook "Közeli ismerősök":...

Facebook "Közeli ismerősök": nem ír ki semmit, miért?

Figyelt kérdés

Csak egy ember van beletéve, és úgy van bejelölve, hogy mindent lássak, amit csinál, azt is, ha csak lájkol vmit. (Tudom, ha olyan valaki dolgát lájkolja, akiét én nem láthatom, akkor azt nem mutatja.)

De most ha rámegyek a Közeli ismerősökre, akkor majdnem üres, csak azt írja ki, hogy én írtam az üzenőfalára, kb. másfél hete. Azóta ő lájkolt dolgokat, mert eddig kiírta, de most azokat sem mutatja. Az én posztomat leszámítva üres a lap. Viszont ha bal oldalon görgetek lefelé (nem tudom mi a neve annak a résznek), ahol folyamatosan frissül, hogy ki mit csinál éppen, akkor ott látom, hogy ma is lájkolt két képet. Ha ott látható, akkor a Közeli ismerősök csoportban miért nem? Eddig nem volt ilyen probléma. Ha rámegyek ennek a személynek az oldalára, a szokásos dolgait mutatja, tehát nem hiszem, hogy letiltott.

Vmi ötlet?

2015. ápr. 15. 22:39
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
Én nem tudom, de képzeljétek a bnőmnek működik rendesen. Mindent mutat...kiírást, ha képet tesz fel, ha ír valaki oldalára és ha like-ja bárki képet a "közös ismerős"....nem állíthattunk el valamit??...de mégis mit?!
2015. ápr. 21. 22:03
 12/35 anonim válasza:
#11: milyen böngészőt használ barátnőd?
2015. ápr. 21. 22:56
 13/35 A kérdező kommentje:

Nekem most megint mutat a már említett képen kívül egy darab 5 nappal korábbi dolgot, hogy ismerős lett vkivel. Azt már láttam akkor is, de aztán eltűnt, most meg megint mutatja.

Ja, és Én a Mozilla Firefox-ot használom mindig, de most kipróbáltam Chrome-ban, ott csak a képet mutatja, tehát még azt sem, ami a Firefox-nál visszajött, hogy ismerős lett vkivel...

2015. ápr. 22. 08:54
 14/35 anonim válasza:

Nekem is ugyanez a problémám, már több, mint egy hete. Az oldalakat mutatja csak, amiket lájkolt, és az új ismerősöket, mást nem.

Chrome-ban próbáltam én is, de semmi változás.

Valami más ötlet?

2015. ápr. 22. 09:04
 15/35 A kérdező kommentje:
Hoppá, most újra rámentem, és ELTŰNT az, hogy ismerős lett vkivel. Pár perce még ott volt!
2015. ápr. 22. 09:06
 16/35 anonim válasza:
#12 Mozilla Firefox-ot
2015. ápr. 22. 20:35
 17/35 A kérdező kommentje:

Találtam vmit, ez nem jó hír...

"További két módosítás az ismerőseiddel kapcsolatos. Az egyik, hogy kevésbé kiemelt helyen jelenik majd meg az ismerősök viselkedése. Ez azt jelenti, hogy kevesebbet látsz majd abból, hogy mit kedvelnek, mihez szólnak hozzá a többiek."

[link]

2015. ápr. 22. 23:12
 18/35 anonim válasza:
Az oké, hogy a hírfolyamban kevesebb tevékenységet fog mutatni, de ennek nem szabadna befolyásolnia, hogy mi jelenik meg a közeli ismerősökben, akkor felesleges lenne ez a funkció.
2015. ápr. 24. 11:46
 19/35 anonim válasza:
Én már egyáltalán nem értem. Most a bnőmmel ugyanazt az egyént betettük a "közös ismerős"-höz, de mindkettőnknél mást mutat, ez hogy lehetséges szerintetek?
2015. ápr. 25. 13:56
 20/35 A kérdező kommentje:
Én a telefonomról rámentem, és most visszajött egy régebbi képfeltöltés, ami el volt tűnve, plusz egy ismerőssé válás. Aztán beléptem Firefoxból a számítógépen, ott nem mutatta a képfeltöltést, most megint belementem, és most mutatja... Szóval összevissza van... Hogy mikor mit mutat. Mondjuk lájkolást sehol nem jelzett...
2015. ápr. 25. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!