Facebook "Közeli ismerősök": nem ír ki semmit, miért?
Csak egy ember van beletéve, és úgy van bejelölve, hogy mindent lássak, amit csinál, azt is, ha csak lájkol vmit. (Tudom, ha olyan valaki dolgát lájkolja, akiét én nem láthatom, akkor azt nem mutatja.)
De most ha rámegyek a Közeli ismerősökre, akkor majdnem üres, csak azt írja ki, hogy én írtam az üzenőfalára, kb. másfél hete. Azóta ő lájkolt dolgokat, mert eddig kiírta, de most azokat sem mutatja. Az én posztomat leszámítva üres a lap. Viszont ha bal oldalon görgetek lefelé (nem tudom mi a neve annak a résznek), ahol folyamatosan frissül, hogy ki mit csinál éppen, akkor ott látom, hogy ma is lájkolt két képet. Ha ott látható, akkor a Közeli ismerősök csoportban miért nem? Eddig nem volt ilyen probléma. Ha rámegyek ennek a személynek az oldalára, a szokásos dolgait mutatja, tehát nem hiszem, hogy letiltott.
Vmi ötlet?
Ennyit ír csak:
"There are no more posts to show right now. Go to News Feed."
ugyanez a bajom..
párom a közeli ismerősöm, és azt kidobja ha pl. írnak az üzifalára, vagy feltesz egy képet.
De a többit nem.
Mostis írja a face a "közeli ismerősök" ikon mellett hogy "2" (tehát 2 esemény van tőle) de nem dob ki semmi újat.
Nagyon idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!