Skype-al kapcsolatban van kérdésem hogy mi lehet nálam a hiba?
Figyelt kérdés
Én hallom amit a másik mond,ő nem hall engem(ő külföldön van).Mással tud beszélni,akkor rendben van minden,csak nálam van ez a gond.Megnéztem a hangbeállításaimat,nem hiszem hogy gond lenne vele,nem értem mi a hiba.Működik a videó is nálam.2015. ápr. 10. 21:10
1/4 Gábor_79 válasza:
Netán több mikrofonod is van a gépen? Ezt nézted és be van állítva? [link] próbáld végig, ha nem ismered fel a sajátod.
2/4 A kérdező kommentje:
Asus laptopom van,igen,ezt néztem.Beépített kamerája van,ez oké,de a hangszórónak is működnie kellene,mármint a laptopnak.Filmeket nézek rajta,zenét hallgatok,baja nem lehet ..nem értem.
2015. ápr. 10. 22:37
3/4 Gábor_79 válasza:
Nincs is baja, csak a Skypon belül is ki kell választani a hangeszközöket, ha a windowson belül már megtetted [link] Most jobb képet nem találtam. Az "alapértelmezett kommunikációs eszköz", az külön beállítás, az alapértelmezett eszköz beállítás mellett. (A skype-ot most nem nyitottam meg, hogy átnézzem)
4/4 Gábor_79 válasza:
Képernyő jobb alsó sarka, hangszóró ikon, jobb gomb > "Hangok" > Lejátszás fül > hangeszköz kiválasztás; középen "alapértelmezett" nyíl Le. Ott tudod beállítan az alapértelmezett kommunikációd eszközt, ha csak ez a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!