Mit használjak a most bezárt OLX helyett?
Jó kérdés!
Én is az olx-et csipáztam mert egyszerű volt és nagyszerű!
A Jófogás egy nagy kalap kaka!
És innen üzenem a jófogásosoknak hogy ha nem változtatnak a kezelőfelületén akkor dug.ják fel maguknak a szervert!
Igazából az a baj hogy hiába van millió hirdetőportál ha nincs benne a köztudatban.
Az olx-et és a jófogást is úgy hozták be a köztudatba hogy nonstop ez folyt mindenhonnan hogy hirdess itt meg itt. Namármost ha nem szánnak rá rohadt sok lóvét a hasonló oldalak hirdetésére pl. a tv-ben akkor hiába hirdetek ott ha alig lesik meg a hírdetésemet. 20-év múlva se fogok ott eladni semmit. :(
Csak azt nem értem hogy a jófogás vezetőségének nem tűnik fel hogy az oldaluk használhatósága és kezelhetősége egy nagy nulla?!!!!
Mehetünk a piacra!
Sziasztok!
én most próbáltam ki, ez tényleg oylan, mint az olx:itthirdetek.hu.És ingyenes.
Előbb utóbb át fogsz szokni a Jofogásra te is. Nekem is kicsit fura, de mindennel ez van. Emlékeztek, hogy mekkora nyavalygás volt, mikor itt a Gyakorin volt egy kisebb változtatás, na ugye megszoktuk.
Amúgy eladóként ott kell hirdetned, ahol a vásárlók vannak, vevőként ott kell venned, ahol az eladók vannak. Ilyen egyszerű.
Egyébként úgy tűnik meg van az OLX utódja :
nextapro.hu
Még új a weboldal, de szinte a klónja. Aki szerette az OLX-et, nem fog csalódni. Szerintem támogassuk azzal, hogy ott kezdünk el hirdetni. Magam részéről az összes hirdetésem átkerül ide ( is ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!