Mi a véleményetek a t-home internetről?
Nemsokára tervezek rá váltani.
A torrentet nem lassítják?
Mekkora az esély a maximális sebesség elérésére?(Ha 10 megás netet válsztok, akkor az tényleg 10 megás lesz, vagy csak a garantált 1 mega lesz meg?)
Mekkora lesz a pingem? (adsl)
Megérné a 20 megásat választani a 10-es helyett? Menne is 20 megával?
Még egy kérdés.
Tegyük fel, hogy megrendelem a 10 megásat, de csak 5-tel megy. Ha előfizetek a 20-asra, akkor is csak 5-tel fog menni?
Rendben, köszönöm a segítséget. A szembeszomszég pont t-homos szerelő :D
Minden válaszhoz ment a zöld pacsi.
Ne!
Ezeknél akármi jobb!
Volt évekig (más alternatíva hián) de lemondtuk! Miinőshitethetetlen!
számlázásnál mindig mást számláznak... szóval őket ne!
Ugyan T-mittómén mim van, nem vagyok tőle kiájulva. Ok:
Fél éve váltottam 10-ről 20MB/s csomagra, aztán a hetekben nagy ötlettel méricskélni kezdtem. 10 alatt mindig kikoppant. Bejelentettem. Válasz: hibát találtak és javítják. Aztán jön az SMS, hogy minősítsem a javítást. Újra méricskéltem, semmi változás. Újra bejelentettem. Válasz: hibát találtak és javítják!!!. Aztán jön az SMS, minősítsem a javítást. Újra méricskéltem, felment 14 alá és napszaktól függetlenül szinte tizedre ugyanott stabilan koppan! Bejelentettem. Fenyegettek, hogy ha nincs hiba, a keresést kifizettetik. Napokban többször ismételtem a mérést. Most 12 alatt szintén stabilan kikoppan.
Tömören: eleve behatárolják az átviteli sebességet jóval a szerződési érték alatt, tehát a fizetettet soha nem fogja elérni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!