Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vélemények a T-Home internetről?

Vélemények a T-Home internetről?

Figyelt kérdés
Megbízható cég, gyorsan reagálnak a hibabejelentésre..., jah és hány kB/s-el tudok letölteni a Netmánia S csomaggal?
2013. aug. 13. 23:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%
katasztrófa. Nekem úgy van, hogy vezetékes telefonnal együtt jön a net. Már jópár éve így van, de évről-évre rosszabb. Jelenleg arra várok, hogy járjon le a szerződés..
2013. aug. 13. 23:32
 2/25 A kérdező kommentje:
Én most a B-Telnél vagyok, és még az ellenségemnek se ajánlom... Akkor milyen jó internet szolgáltatót tudtok Mezőkövesden?
2013. aug. 13. 23:41
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Mezőkövesd? Inkább járj ki MB1-es meccsekre netezés helyett :D
2013. aug. 13. 23:43
 4/25 anonim ***** válasza:

Nekem eddig nem volt gondom velük, emiatt ügyfélszolgálattal sem akadt még dolgom.

Kérdésed második részére pedig nem lehet válaszolni. Egyrészt Netmánia S név alatt három különböző szolgáltatást is kínál (optikai, kábelmodemes, ADSL), amelyek eléggé különböznek egymástól. Kábelmodemesnél pl hálózat terhelése van hatással az elérhető sávszélességre, DSL-nél pedig a távolságod a központtól. Nekem ADSL-es Netmánia M van, és ~16Mbit/s jön át a 20 megás csomagomból.

2013. aug. 13. 23:44
 5/25 A kérdező kommentje:
xD úgylátom nagyon híres lett Kövesd, amúgy szeretem a focit is:DD
2013. aug. 13. 23:44
 6/25 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen mindegy, ebben az országban 1 szolgáltató sincs, amelyik a befizetett pénzért arányos minőségű szolgáltatást nyújtana. nekem azért nincs annyi problémám vele. az utóbbi fél évben kb 3x volt nagyobb szünet(15-18 órás), ezen kívül tulajdonképpen folyamatos. egyetlen bosszantó dolog ilyenkor, hogy csak és kizárólag iptv-nk van, rábeszéltek, és legutóbbi kimaradás is pont egy hétvégi napra délután 5-től másnap délelőtt 11ig tartott, tehát kénytelenek voltunk a falat nézni. szerintem régiófüggő, nyilván ahol jelenleg terjesztik a hálózatot, ott gyakoribb a karbantartás, üzemszünet.
2013. aug. 13. 23:45
 7/25 A kérdező kommentje:
Hát az Optinet sebességére lennék kíváncsi!
2013. aug. 13. 23:45
 8/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy Mezőkövesden elérhető-e (én meg lennék lepődve:D), de az biztos fixen hozza a 10 megát.
2013. aug. 13. 23:49
 9/25 anonim ***** válasza:
a fiber power amit nagyon dicsérnek, bár nem tudom, hogy elérhető-e nálatok
2013. aug. 13. 23:51
 10/25 anonim ***** válasza:

"Megbízható cég"

Magyarország piacvezető Internet-szolgáltatója.

"gyorsan reagálnak a hibabejelentésre..."

Ügyfélszolgálatuk van, a nagyvállalatokhoz mérten IVR-rendszerű, szóval végig kell zongorázni a menüpontokon.

Az ÁSZF-jük ( [link] ) szerint a nyilvántartásba vételtől legfeljebb 48 órán belül ki kell vizsgálniuk, 72 órán belül el kell hárítaniuk a hibát (6.1.2 és 6.1.3-as pont).

"jah és hány kB/s-el tudok letölteni a Netmánia S csomaggal?"

Itt elérhető a csomag leírása: [link]

Szóval MAXIMUM 10 Mbps-al, vagyis 10000 kbps-al, ami 1250 kB/s.

2013. aug. 13. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!